ROMÂNIA - UNGARIA LIVE TEXT. DC NEWS TRANSMITE LIVE TEXT meciul ROMÂNIA - UNGARIA, din PRELIMINARIILE EURO 2016
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ROMÂNIA - UNGARIA LIVE TEXT. România va întâlni sâmbătă Ungaria, în cea de-a doua etapă a preliminariilor Campionatului European de Fotbal 2016. Meciul care se va juca de la ora 19:00, pe Arena Națională, va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO .

ROMÂNIA - UNGARIA LIVE TEXT. Elevii antrenați de Victor Pițurcă au învins în primul meci Grecia, în deplasare, scor 1-0, iar o victorie pe Arena Națională ar reprezenta un pas important către Campionatul European din Franța.

Vezi și: FRF, anunț important pentru fani înainte de meciul cu Ungaria

ROMÂNIA - UNGARIA LIVE TEXT. Selecționerul nu se va putea baza în partida cu ungarii pe marcatorul de la Atena, Ciprian Marica. Atacantul a fost eliminat în meciul cu elenii și este suspendat pentru confruntarea de sâmbătă, iar vineri seara a suferit o accidentare care l-a făcut indisponibil și pentru partida cu Finlanda.

ROMÂNIA - UNGARIA LIVE TEXT. În locul lui Marica, Victor Pițurcă va avea de ales între Claudiu Keșeru, Raul Rusescu sau Bogdan Stancu.

ROMÂNIA - UNGARIA LIVE TEXT. Meciul România - Ungaria se va juca sâmbătă, de la ora 19:00, pe Arena Națională, și va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

Citește și: Un fost selecționer șochează: Bozgorii, vinovați pentru ...

VEZI AICI DESFĂȘURAREA LIVE TEXT A MECIULUI ROMÂNIA - UNGARIA, DE PE ARENA NAȚIONALĂ


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel