Profesor, reţinut pentru o crimă comisă acum 18 ani
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Procurorii criminalişti l-au reţinut marţi pe Dan Păcurariu, cadru universitar, în vârstă de 55 de ani, pentru o infracţiune de omor care a avut loc în 1998. 

'În noaptea de 26 - 27 iunie 1998, în timp ce se afla în locuinţa victimei Mihaela Fulga, în vârstă de 30 de ani, situată în Bucureşti, sector 3, inculpatul a agresat-o pe aceasta, aplicându-i mai multe lovituri cu un corp dur, cu o intensitate deosebită, cauzându-i în această modalitate leziuni grave (multiple fracturi la nivelul capului), care i-au determinat decesul - victima a fost descoperită, în stare de putrefacţie, în seara zilei de 29 iunie 1998', se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti remis marţi Agerpres.

Potrivit anchetatorilor, agresiunea a fost comisă în contextul degradării relaţiei dintre cei doi, ca urmare a manifestărilor excesive de gelozie ale inculpatului, acesta devenind extrem de posesiv.

Profesorul o urmărea pe victimă la locurile de muncă, pe stradă, o aştepta perioade lungi de timp pe holul blocului, o suna în mod frecvent cu scopul de a verifica unde este şi la ce oră ajunge acasă etc. Omorul a fost disimulat în jaf, mai precizează anchetatorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel