Prinţul Harry, însoțit de Meghan la Jocurile Invictus
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Foto: Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Meghan îl va însoţi pe Harry la Jocurile Invictus de la Haga.

Meghan Markle, Ducesa de Sussex îl va însoţi pe soţul său, Prinţul Harry, la Jocurile Invictus care încep în Ţările de Jos în acest weekend, a confirmat un purtător de cuvânt al cuplului, relatează Agerpres, citând DPA.

Competiţia internaţională va avea loc la Haga în perioada 16-22 aprilie, după ce a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

De ce a fondat Harry Jocurile Invictus 



Harry a fondat Jocurile Invictus pentru a ajuta la reabilitarea militarilor răniţi în teatrele de război şi a veteranilor din întreaga lume, oferindu-le provocarea de a concura la evenimente sportive similare cu cele de la Jocurile Paralimpice.

Luni seara, un purtător de cuvânt al ducelui şi ducesei a confirmat că Meghan îl va însoţi pe Harry la Jocurile de la Haga timp de câteva zile la începutul acestora.

Jocurile Invictus, locul în care Harry și Meghan și-au făcut pentru prima dată apariția în public



Jocurile Invictus au fost, de altfel, locul în care cuplul a ales să îşi facă prima apariţie publică împreună în urmă cu aproape cinci ani.

Meghan a apărut prima dată la un angajament oficial la care a participat Harry pe 24 septembrie 2017, când a asistat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Invictus din Toronto, Canada, însă cei doi au stat la aproximativ 18 locuri unul de celălalt.

A doua zi, cei doi au apărut ţinându-se de mână pentru a-şi face prima apariţie publică oficială împreună la o partidă de tenis în scaun cu rotile.

Luni, concurenţii din echipa Regatului Unit au declarat că şi-ar dori să-i vadă pe Meghan şi pe copiii cuplului, Archie, în vârstă de doi ani, şi Lilibet, în vârstă de nouă luni, la Jocuri. Copiii cuplului nu sunt însă aşteptaţi să fie prezenţi la Jocurile Invictus.

Oamenii Prințului Harry nu mai respectă NIMIC în Anglia: ”Absolut inacceptabil” ce au făcut în instanță. Ar vrea să revină în Regat, dar se TEME

Prințul Harry ar vrea să meargă în Regatul Unit împreună cu familia sa, dar se teme pentru siguranța lor.

Prin urmare, Prințul Harry a depus o cerere de revizuire judiciară. El a cerut o revenire asupra unei decizii a Ministerului de Interne, decizie care-l împiedica să plătească, în sistem privat, protecția pentru el și pentru familia sa în timpul vizitei în Marea Britanie. Părți din revendicarea Prințului Harry rămân secrete din motive de securitate. Echipa juridică a Ducelui de Sussex a fost aspru criticată, fiind acuzată de o încălcare ”complet inacceptabilă” a regulilor instanței.  Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel