Prezență controversată la Arestul Central unde se afla Pintea. Val Vâlcu: La vârsta lui, nu aș ieși în spații publice
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
O ambulanță a ajuns, vineri, la Arestul Central, unde se afla și Sorina Pintea. 

În timp ce Sorina Pintea aștepta în Arestul Central sosirea documentelor cu hotărârea instanței, o ambulanță a ajuns în curtea Arestului Central.

Jurnalistul Val Vâlcu, prezent vineri după-amiază în platoul Antena 3, după ce au fost difuzate imaginile cu ambulanța, a spus: „Am o ipoteză. S-ar putea ca salvarea să nu fi venit pentru Sorina Pintea. Este un hater la poartă care se agită foarte tare (n.r. referindu-se la protestatarul Marian Moroşanu, cunoscut ca „Ceaușescu"). Poate a venit pentru el ambulanța. L-am văzut în imaginile dumeavoastră."

„Ca să nu mai spun că, la vârsta lui, nu aș ieși în spații publice. S-ar putea feri de coronavirus stând un pic acasă", a adăugat Val Vâlcu.

De altfel, Marian Ceaușescu a făcut un live pe contul său de Facebook. „Au adus-o pe Sorina Pintea în Arestul Central. (...) Aici am să întrerup. Când va ieși Sorina Pintea, am să intru live din nou", se aude Ceaușescu spunând pe filmare.

Ulterior, Sorina Pintea a părăsit Arestul Central.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, vineri, ca Sorina Pintea să fie pusă sub control judiciar. Conform avocatului Viorel Mocanu, măsura controlului judiciar e pentru 60 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel