Data actualizării:
Data publicării:

Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
O tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay dintr-un supermarket.

Într-o filmare postată pe rețeaua de socializare TikTok, un client al supermarketul Walmart a postat o filmare cu o altă clientă, pe nume Grace, care a refuzat să plătească la casele self-pay, deși cumpărase doar un pachet de gumă de mestecat, scrie Daily Mail.

Clientul a surprins-o pe aceasta la casierie supermarketului, iar femeia avea în coș doar un pachet de gumă de mestecat. Ea a fost întrebată de ce nu a ales casele self-pay, pentru a fluidiza coada de la magazin, însă Grace și-a motivat gestul spunând că respectivele case self-pay „fură job-uri“.

Evenimentul vine la doar câteva zile după ce Walmart a anunțat că va elimina casele self-pay din supermarketurile sale. Walmart a început să implementeze casele self-pay după 2010, iar până în 2013, peste 1.800 de locații aveau aceste sisteme.

Creșterea costurilor și furtul din magazine sunt alți doi factori care au dus la închiderea acestora, ceea ce a determinat și anumite magazine Dollar General și Target să le elimine începând cu acest an.

@lifeofbecky Making us all wait & feel bad ???? #jobkiller #fypシ゚viral ♬ original sound - goldenbiscuit.tx

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel