Plan secret pentru închiderea postului Antena 3
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Postul Antena 3 a devenit incomod și chiar periculos pentru anumite persoane. Mihai Gâdea a vorbit în ediţia de joi seară a emisiunii "Sinteza zilei" despre planul secret al CNA de închidere a Antenei 3.

Mihai Gâdea, directorul Antena 3,  a arătat în cadrul emisiunii  "Sinteza zilei", de joi seara,  cum anume se încearcă suspendarea emisiei postului de televiziune prin aplicarea progresivă a unor amenzi şi sancţiuni menite să închidă postul TV.

 Printre motivele invocate în defavoarea Antenei 3, în şedinţele Consiliului Naţional al Audiovizualului, se numără:

 1. Un raport al Curţii de Conturi despre ICR, pe care Antena 3 l-a prezentat într-o emisiune. Potrivit raportului, la ICR s-au făcut angajări fără concurs. În plus, ICR a acordat majorări salariale în 2010.

 În urma publicării raportului, ICR a trimis un comunicat nesemnat către redacţia postului TV. Antena 3 a trimis o scrisoare în care intreba institutul dacă îşi asumă comunicatul nesemnat iar Institutul a răspuns negativ, precizând că va reveni cu alte informaţii lămuritoare.

 2. Dezvăluirile cu privire la judecătorul CSM Cristi Danileţ care, potrivit unei soluţionări judecătoreşti, a fost dat în judecată de părinţii săi.

 3. Faptul că judecătorului CCR Aspazia Cojocaru nu i s-ar fi solicitat un punct de vedere la informaţiile despre reţeaua infracţională din care a făcut parte. Mihai Gâdea subliniază că a purtat o convorbire telefonică cu magistratul şi că acest lucru poate fi demonstrat.

 Dezvăluiri halucinante despre acţiunile de tip mafiot ale fostei puteri au atras asupra jurnaliştilor postului Antena 3 numeroase ameninţări cu moartea şi tentative de intimidare sau discreditare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel