Când se termină coșmarul de pe Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan spune de ce lucrările durează foarte mult. ”Tot timpul așteptăm unii după alții”
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto Inițiativa pentru Prelungirea Ghencea
foto Inițiativa pentru Prelungirea Ghencea
Praf, aglomerație, haos. Așa ar putea fi descrisă astăzi Prelungirea Ghencea. Primarul general explică de ce lucrările înaintează greu. 

”Când vor începe lucrările de lărgire pe toată lungimea Prelungirii Ghencea? Când preconizați că se vor termina?” este o problemă ridicată de un cititor DCNews și expusă în fața primarului general, Nicușor Dan, în cadrul interviului DCNews. 

Primarul Municipiului București a afirmat: ”Pe Prelungirea Ghencea nu este numai să expropriezi, să demolezi și să faci un strat de asfalt, asta ar fi ușor. Problema este că acolo, dedesubt, este și apă, și canalizare, și gaz, trei fire de curent, fibră de telefon/Internet și mutarea lor durează foarte mult. Când schimbăm conductele de termoficare, este o galerie care există și doar intrăm în galerie și schimbăm. Sunt mulți operatori, unii ai noștri, unii privați și nici nu colaborează foarte bine. Când facem o șosea, trebuie să lucreze toți și tot timpul așteptăm unii după alții”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel