Metrorex are un nou director general
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Metrorex are un nou director general.

Laurențiu Gabriel Trușcă este noul director general al Metrorex, după ce Consiliul de Administrație l-a revocat miercuri pe Ștefan Parachiv, conform publicației clubferoviar.ro.

Laurențiu Gabriel Trușcă a lucrat anterior în domeniul petrolier, pentru companii private. Este licențiat în Managementul Afacerilor, precum și în Administrație Publică.

Ștefan Paraschiv a fost numit la conducerea Metrorex în martie 2021. În perioada mandatului său, caracterizat de o serie de dispute cu USLM - sindicatul metroului, a avut loc demolarea chioșcurilor administrate de o societate ce aparținea sindicatului, notează Mediafax.

VEZI ȘI: Mai sunt rentabile investițiile în imobiliare? Ce spune profesorul Mircea Coșea

Economistul Mircea Coșea a vorbit, în exclusivitate pentru DC News, despre cât de rentabile sunt investițiile în imobiliare în această perioadă.

În ultima perioadă, mulți români au investit în imobiliare pe care, ulterior, le-au închiriat pentru a-și recupera banii. Având în vedere că întreaga comunitate internațională trece printr-o serie de crize, economică, energetică și pandemică, l-am contactat pe economistul Mircea Coșea pentru a ne explica dacă există șanse pe termen mediu și lung ca investițiile în imobiliare să se dovedească rentabile:

„Este o idee bună pe termen lung, pentru că apartamentele se vor vinde din ce în ce mai greu. Creditarea se face greu, băncile pun niște condiții mai complicate pentru credite, deci închirierea va fi, probabil, o activitate care se va manifesta mai intens și mai rapid decât cumpărarea de apartamente.

Pe de altă parte, pentru cei care investesc și închiriază, e o sursă de venit permanentă, cu o anumită stabilitate. Sigur, trebuie avut grijă cu legalitatea actelor de închiriere și cu o anumită grijă față de modul în care se închiriază, pentru că sunt foarte multe cazuri de abuzuri, de neplată. Cred că, în momentul de față, închirierea o să prevaleze cumpărarea.“, a precizat economistul. Continuarea AICI!

VEZI ȘI: Val Vâlcu spune unde ar mai putea fi angajat Marian Ceaușescu: Ar trebui să depună și bilanțul, să plătească impozite!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel