15 căței așteaptă să-și găsească o familie. Anunțul ASPA pentru bucureșteni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: ASPA București, Facebook
foto: ASPA București, Facebook
Bucureștenii sunt invitați în weekend la un târg de adopție organizat în Parcul Herăstrău.

Ziua de 13 poate fi cu noroc pentru 15 cățeluși care își caută stăpân. Asociația ASPA organizează sâmbătă, 13 iulie, un târg de adopție în București de unde doritorii își pot adopta prieteni necuvântători pe viață.

"Nu uitați că mâine, 13 iulie, vom fi prezenți în Parcul Regele Mihai I al României (Herăstrău) împreună cu 15 căței din adăposturile ASPA, pregătiți pentru a fi adoptați. Și întrucât va fi o zi extrem de călduroasă, am scurtat programul până la ora 12.00, dar adopțiile se pot realiza, mâine, și la adăposturileASPA Bragadiru și ASPA Mihailesti, care sunt deschise adoptatorilor până la ora 16.00.Vă așteptăm! Parcul Regele Mihai I al României (Herăstrău) - intrarea de la Piața Charles de Gaulle. Sâmbătă, 13.07.2024, 09:00 – 12:00" a anunțat ASPA București pe pagina oficială de Facebook.

De ce să adopți un câine

Adoptarea unui câine poate fi una dintre cele mai împlinitoare experiențe din viața ta. Iată câteva motive pentru care ar trebui să iei în considerare adoptarea unui câine:

Beneficii în plan emoțional

Companie și afecțiune: Câinii sunt cunoscuți pentru loialitatea și afecțiunea lor. Acești blănoși oferă companie constantă și pot reduce sentimentele de singurătate.

Reducerea stresului: Studiile arată că interacțiunea cu un câine poate reduce nivelul de stres și anxietate. Jocul cu un câine eliberează endorfine, care te fac să te simți mai bine și să uiți de probleme.

Îmbunătățirea sănătății psihice: Câinii pot ajuta la combaterea depresiei și la îmbunătățirea stării de spirit generale.

Beneficii fizice

Activitate fizică: Plimbarea zilnică și jocul cu un câine te mențin activ și te încurajează să faci exerciții fizice regulat, ceea ce poate îmbunătăți sănătatea cardiovasculară și menține o greutate sănătoasă.

Rutină și disciplină: Îngrijirea unui câine necesită o rutină zilnică, ceea ce poate aduce disciplină și structura în viața ta.

Beneficii sociale

Îmbunătățirea vieții sociale: Câinii sunt excelenți inițiatori de conversație. Plimbarea cu câinele poate duce la întâlniri cu alți proprietari de câini și la formarea de noi prietenii.

Învățarea responsabilității: Îngrijirea unui câine te învață responsabilitate și compasiune, abilități valoroase pentru toate vârstele, inclusiv pentru copii.

Așadar, dacă adopți un câine dintr-un adăpost îi oferi, practic, șansa la o viață mai bună. În plus, contribui la reducerea numărului de câini vagabonzi și la controlul suprapopulației canine din orașe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel