Data publicării:

Membrii NATO nu sunt îngrijorați de starea lui Joe Biden - Casa Albă

Autor: Cristian Cîșleanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Casa Albă a dat asigurări cu privire la poziția membrilor NATO față de starea președintelui SUA, Joe Biden.

John Kirby, purtătorul de cuvânt pentru securitate națională al Casei Albe, a transmis că nu ”sesizează niciun semn” de îngrijorare din partea membrilor NATO cu privire la starea preşedintelui Joe Biden.

„Această întrebare implică faptul că (ţările aliate) ar avea nevoie să fie asigurate cu privire la rolul principal al Statelor Unite şi angajamentul preşedintelui Biden. Nu vedem niciun semn în acest sens", a declarat John Kirby, purtătorul de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională, în cursul unei conferinţe de presă despre posibilele preocupări din partea membrilor NATO cu privire la starea preşedintelui Biden, conform agenției AFP, citată de Agerpres.

Promisiunea președintelui Biden

Preşedintele american Joe Biden a promis luni că va rămâne în cursa prezidenţială, spunând că este încrezător că alegătorul mediu îl doreşte în continuare candidat al Partidului Democrat, notează Reuters.

„Nu plec nicăieri”, a declarat Biden pentru emisiunea Morning Joe de la postul de televiziune MSNBC. El i-a îndemnat pe toţi cei care doresc ca el să se retragă să candideze împotriva sa atunci când Convenţia Naţională Democrată se va reuni în august.

Interviul a fost un alt exemplu al încercării lui Biden de a-şi reveni după o dezbatere ratată împotriva republicanului Donald Trump pe 27 iunie, care a ridicat întrebări cu privire la capacitatea sa mentală.

Vezi și: Președintele american Joe Biden ar fi fost supus unui control medical - surse Politico

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel