Data publicării:

Cine este sora vitregă uitată a Prinților William și Harry

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge / @sussexroyal
Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge / @sussexroyal
Puțini știu cine e sora vitregă a Prinților William și Harry.

Regele Charles și Regina Camilla sunt căsătoriți de aproape 20 de ani. Totuși, acum mult timp, perspectiva unei uniuni oficiale între cei doi părea imposibilă, având în vedere cât de nepopulară era Camilla Parker Bowles în rândul publicului. În cadrul unui interviu de la BBC din 1995, regretata Prințesă Diana a declarat-o în mod infam pe Camilla a fi a treia persoană din căsnicia ei, ceea ce a făcut-o „puțin aglomerată” și a explicat cu sinceritate impactul pe care infidelitatea soțului ei l-a avut asupra sănătății ei mintale.

Cu toate acestea, cu timpul, opinia publicului despre Camilla s-a înmuiat, iar ea și Charles s-au căsătorit în cele din urmă în 2005, într-o ceremonie civilă la Windsor. Acest lucru a dus la contopirea oficială a celor două familii ale lor, iar Prințul William și Prințul Harry au câștigat doi frați vitregi, pe Tom Parker Bowles și Laura Lopes, care acum apar mai mereu la evenimentele regale și se bucură de cariere de mare profil. Tom, în vârstă de 49 de ani, și Laura, în vârstă de 46 de ani, sunt copiii reginei Camilla din prima ei căsătorie cu Andrew Parker Bowles, care a durat din 1973 până în 1995, când cuplul a divorțat oficial. De când Camilla și Charles s-au căsătorit, atât Tom, cât și Laura au fost văzuți în mod regulat la evenimente regale majore și au participat la nunțile Prințului William în 2011 și ale Prințului Harry în 2018, scrie Mirror.

Cine este Laura Lopes

Curator de artă și fost jurnalist, Laura păstrează un profil relativ scăzut departe de lumina reflectoarelor regale, dar s-a bucurat de mult succes personal și profesional. Ea a fost educată la St Mary's Shaftesbury - un internat catolic pentru fete, înainte de a merge la Heywood Preparatory School. După școală, ea a citit Istoria artei și marketing la Universitatea Oxford Brookes înainte de a-și crea propria carieră.

Pentru o vreme, Laura a lucrat ca și corespondent auto pentru revista Tatler, unde fratele ei mai mare, Tom, a fost angajat ca editorialist alimentar. Apoi a început să-și folosească diploma și s-a mutat să lucreze în lumea artei - începând prin a conduce Galeria Spațială din Londra, apoi a co-fondat Galeria Eleven din Londra în 2005, unde a deținut funcția de director.

În 2006, ea s-a căsătorit cu fostul model Harry Lopes în cadrul unei ceremonii la care au participat frații ei vitregi regali. Lopes, un contabil, a fost educat la Colegiul Eton și provine dintr-un mediu aristocratic ca nepot al lui Massey Lopes, al doilea baron Roborough.

Cuplul are trei copii, Eliza și frații gemeni Gus și Louis- cu toții jucând roluri importante la unele dintre cele mai importante evenimente regale din ultimii ani. Eliza a fost domnișoară de onoare la nunta lui William și Kate, iar atât Gus, cât și Louis au acționat ca domni de onoare pentru Regina Camilla la încoronarea ei alături de Regele Charles în mai 2023.

Cine este Tom Parker Bowles


Tom Parker Bowles își trăiește viața în lumina reflectoarelor puțin mai mult decât sora sa Laura și este poate cel mai cunoscut dintre cei doi copii ai Camillei. Un cunoscut critic alimentar și autor, a fost educat la Eton College înainte de a se înscrie la Worcester College, Universitatea Oxford.

După ce a absolvit, se spune că a lucrat în relații publice înainte de a obține primul său rol de scriitor alimentar la revista Tatler, acest lucru l-a ajutat să își înceapă cariera de critic alimentar, care a crescut din ce în ce mai mult. De asemenea, a scris cărți de bucate și a apărut în diverse programe de televiziune culinare unde și-a împărtășit expertiza, inclusiv Masterchef.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel