Data publicării:

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens, ne oferă previziunile pentru Jupiter retrograd. 

Să ne reamintim ceva! Jupiter, Planeta oportunităților și a expansiunii, și-a început tranzitul în Gemeni, semnul comunicării și al schimbărilor, pe 26 mai și va rămâne aici până pe 10 iunie 2025. Dar, începând cu 9 octombrie 2024, își va începe retrogradarea. Ce va provoca? În primul rând reluarea unor decizii luate din mai. Ajustarea acestora. Jupiter vine cu încredere, dar câteodată prea multă. Unii dintre noi ne-am întins mai multe decât era cazul. Și acum ne vom da seama ce contează cu adevărat. 

Iată previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter își va începe retrogradarea în casa a treia. De obicei, el este recunoscut pentru oportunitățile pe care le aduce. Chiar și retrograd. Dar, chiar și așa, va trebui să devii mai selectiv. Să nu alergi după mai mulți iepuri. Să nu te implici în mai multe domenii și să nu te alegi cu nimic. Până în februarie, îți vei da seama unde are rost să mergi mai departe, ce anume să continui, mai ales din proiectele apărute după 26 mai încoace. Pentru început, îți vei da seama că ai promis mai mult decât poți duce. 

Taur/Ascendent în Taur

Retrogradarea lui Jupiter se va petrece în casa a doua. Vei fi nevoit să faci mai multe ajustări pe plan financiar. Îți vei da seama că ai făcut unele greșeli, din acest punct de vedere, mai ales din mai încoace. Banii au venit, dar s-au dus și foarte repede. Și nici nu te-ai ales cu nimic. Până în februarie, vor mai fi șanse de monetizare, dar e clar că nu mai poți cheltui la fel. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pe 26 mai, Jupiter și-a început tranzitul în semnul tău. Și a adus și câteva oportunități, șanse de creștere, clipe de evoluție pe mai multe planuri. Acum, retrogradarea lui îți va arăta că nu le poți avea chiar pe toate. Că este cazul să descoperi care este prioritatea. Când îți alegi un obiectiv principal, parcă universul alege să te ajute. 

Rac/Ascendent în Rac

Cu Jupiter retrograd în casa a douăsprezecea, vei experimenta un alt soi de apropiere de tot ce înseamnă credință, spiritualitate și călătorii. Compasiunea este importantă, dar depinde mult în ce doze o folosești. Vor apărea unele persoane invidioase, care te vor bârfi, dar depinde doar de tine câtă putere vei da vorbelor acestora. Este cazul să nu mai amâni unele investigații medicale. 

Citește continuarea pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel