Mărturia unei victime a accidentului din Muntenegru
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Screen Shot 2013-06-26 at 5.43.39 PM
Screen Shot 2013-06-26 at 5.43.39 PM

Una dintre turistele rănite în urma accidentului din Muntenegru a povestit despre ultimele clipe înainte de tragedie. Femeia a fost una dintre norocoase, nu a avut centura de siguranță și a fost proiectată prin geam. În ciuda sfaturilor specialiștilor și normelor europene de a purta centuri de siguranță, suprviețuitorii tragediei din Muntenegru au fost, în primul rând, cei care nu purtau centuri. 

"A intrat în parapetul ăla. A fost o maşină oprită pe care a ocolit-o, a ferit un copil care era pe partea cealaltă şi a pierdut controlul, s-a balansat şi a intrat prin grilajul de la pod. Eram cam al patrulea scaun pe partea cealaltă a şoferului. Că de-aia am şi scăpat. Am sărit, ne-a aruncat pe geam, nu-mi dau seama cum", a povestit femeia pentru RTV.

Ea a adăugat "M-am trezit, am văzut că pot să merg, să vorbesc, auzeam. M-au luat, ştiu că m-au urcat în Salvare. Eram împrăştiaţi pe stânci pe-acolo, împrăştiaţi aşa. Un domn spune că el s-a trezit, a adunat lucrurile, a şi filmat genţi, ce-a văzut împrejur. A luat aparatul şi a filmat!", a mai povestit femeia. Ea a precizat că șoferul "probabil că a mers mai repede decât trebuia prin zona aia".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel