Maramureş: Cinci familii din Borşa revenite acasă din Italia, în atenţia autorităţilor sanitare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cinci familii şi copii acestora din oraşul Borşa au revenit acasă din Italia, iar o singură familie a anunţat autorităţile locale, a precizat, luni, primarul Sorin Timiş.

'Noi am identificat cinci familii care s-au întors acasă din Italia (...) O familie a sunat ieri (duminică n.red) la primărie şi a anunţat că a revenit în localitate, iar pe ceilalţi i-am identificat noi, aceste familii fiind preluate de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Maramureş', a spus Sorin Timiş. Acesta a mai precizat că Primăria oraşului Borşa pregăteşte un spaţiu special de cazare pentru cei care ar putea necesita izolare.

'Noi pregătim o locaţie pentru cei care au virusul, o să avem 45 de paturi (...) Ceilalţi care nu sunt bolnavi vor rămâne în carantină la domiciliile lor sub atentă supraveghere a medicului de familie', a declarat Sorin Timiş. Acesta a menţionat că familiile cu copii care au revenit acasă din Italia au fost motivate de închiderea grădiniţelor, şcolilor dar şi a penuriei de alimente din magazinele din unele zone ale Peninsulei. Primarul oraşului Borşa a mai menţionat că estimează că alte peste 100 de familii aflate acum în Italia sunt aşteptate să revină acasă în următoarele zile, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel