Luare de ostatici în Marea Britanie. O persoană a fost rănită
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Luare de ostatici în Marea Britanie. O persoană a fost rănită / Foto: Pexels
Luare de ostatici în Marea Britanie. O persoană a fost rănită / Foto: Pexels
Mai mulți oameni, angajați ai unei stații de alimentare cu carburanți din Marea Britanie, au fost luați ostatici.

O persoană a fost rănită în urma unei luări de ostatici care a avut loc într-o staţie de alimentare cu carburanţi din Marea Britanie, iar autorul agresiunii a fost reţinut de forţele de ordine, informează Agerpres, citând BBC News. Incidentul a avut loc joi într-o staţie de alimentare cu carburanţi din zona Hengrove Way, în oraşul britanic Bristol.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a pătruns în staţia de alimentare înarmat cu un cuţit şi a luat ostatici mai mulţi angajaţi. Negociatorii Poliţiei au discutat cu agresorul câteva ore. Ulterior, agenţi ai forţelor speciale de poliţie au intervenit în incinta staţiei de alimentare, reţinându-l pe agresor.

Un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost rănit şi este spitalizat, dar nu prezintă risc vital. Autorităţile britanice încearcă să afle motivului atacului, dar nu există indicii că ar fi vorba de un act terorist.

VEZI ȘI: Luare de ostatici în California. Un bărbat care își ura jobul și-a împușcat 9 colegi, apoi şi-a tras două gloanţe în cap. VIDEO

Cazul Onești

Vasile Oprișan, demis de la conducerea IPJ Bacău, după tragedia de la Onești, în care doi muncitori au fost luați ostatici și omorâți într-un apartament, a fost repus pe un post similar, la IPJ Mehedinți. În martie 2021, el fusese demis de către ministrul de Interne, Lucian Bode. După crima de la Onești, Oprișan a fost transferat ca director adjunct la Direcția de Cabinet a Inspectoratului General de Poliție.Vasile Oprișan a spus că este vorba doar despre o delegare pe perioadă determinată, de 2 luni.

„Da, este adevărat, am fost delegat la conducerea IPJ Mehedinți. Este vorba despre o delegare pe perioadă determinată, de doar două luni. Nu vă pot comenta ce se va întâmpla după această perioadă.”, a confirmat pentru Ziarul de Bacău chestorul Vasile Oprișan.

După aproape șase luni, ancheta declanșată pentru a se stabili care au fost greșelile și cine e responsabil pentru intervenția defectuoasă a polițiștilor de la Onești nu a ajuns la nicio concluzie.

VEZI ȘI: Jaf inspirat parcă din "Casa de Papel". Trei bănci, jefuite de 20 de bărbați înarmați. Luare de ostatici, explozivi și oameni morți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel