Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu ne oferă informații valoroase despre horoscopul lunii următoare. Iată ce previziuni există pentru următoarele semne zodiacale!

Luna septembrie se împarte în două părți. În primele două săptămâni, astrele ne iau cu asalt. Vor să ne pregătească de toamnă. Reîntoarcerea lui Pluto în Capricorn, Luna Nouă din Fecioară, intrarea lui Marte în Rac. Nu vom avea o clipă de respiro. Iar ultimele două săptămâni vor fi influențate de Eclipsa de Lună/Lună Plină în Pești, un eveniment destul de năucitor, mai ales din cauza conjuncției cu Pești. Dar să vedem și partea plină a paharului: Mercur va părăsi semnele contaminate de retrogradare(Leu și Fecioară) și va intra în Balanță.

Horoscop Săgetător/Ascendent în Săgetător SEPTEMBRIE 2024

Primul lucru asupra căruia trebuie să îți atragem atenția vorbește despre tranzitul lui Marte în Casa a opta. Acesta va începe pe data de 4 septembrie, așa că toată partea financiară va fi luată pe sus, ca de un uragan. Și nu vorbim doar despre banii pe care îi faci tu, ci și despre bugetul la comun, pe care îl ai cu partenerul, cu familia sau despre banii obținuți din alte venituri, din moșteniri, din dividende. Cu Marte în această casă, o să ai tendința de a risca. Sfatul astrologului este să nu faci asta într-un mod absolut, pentru că poți avea de pierdut.

Mai ales că și Pluto se întoarce în Casa a doua, așa că niște lecții pe plan financiar o să ai, cu siguranță. De asemenea, pe 18 septembrie, vei avea o Eclipsă care se va petrece pe axa 4-10. Eclipsa din Casa a patra va fi acompaniată de Saturn și Neptun retrograde. Ce înseamnă asta? În a doua jumătate a lunii, sunt niște evenimente pe plan familial pe care nu le poți controla. Tot ceea ce poți face este să ai răbdare și să nu te victimizezi. Să accepți că viața are și părți bune, dar și părți rele. Totodată, trebuie să fii cât mai responsabil cu putință. 

Însă, aceste stări îți vor afecta și partea profesională, așa că finalul lunii septembrie s-ar putea să nu fie musai pe placul tău. Dar, din fericire, pe data de 23 septembrie, Soarele intră în Casa a unsprezecea, deci în ultima săptămână a lunii, vei găsi suport de la persoanele apropiate ție.

Horoscop Capricorn/Ascendent în Capricorn SEPTEMBRIE 2024

Pe data de 2 septembrie, Pluto se întoarce în semnul tău. De parcă nu ai suferit destul din cauza lui din 2008 încoace. Dacă ai în ultimele grade de Capricorn Soarele, ascendentul sau planete personale, cu siguranță vei resimți acest tranzit al lui Pluto. Acesta se va juca mai ales cu lupta pentru putere. Vei avea impresia că toată lumea te manipulează, te controlează sau vrea ceva de la tine. Dar este vorba de puterea interioară a fiecăruia, de cât de mult îl lași pe celalalt să treacă peste voința ta sau cât de mult îl lași să te transforme într-o marionetă.

Citește previziunile complete pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel