Horoscop, sâmbătă, 31 august 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Leului. 

Mercur nu mai este retrograd, însă ne aduce în continuare tot felul de încurcături. Luna tranzitează semnul Leului. Uranus se pregătește de retrogradare în Taur. Iar Pluto se va întoarce, în curând, în Capricorn. Am putea spune că luna august nu a fost deloc complicată, din punct de vedere astrologic, față de septembrie care ne pregătește o mulțime de evenimente. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Astrele îți recomandă să nu te bazezi prea mult pe socoteala de acasă. Pentru că îți vei da seama că nu se va potrivi deloc cu aceea din târg. Vei face mai multe drumuri. 

Taur/Ascendent în Taur

Evită disputele cu rudele pentru că s-ar putea să se transforme în adevărate scandaluri. Nu îți face multe planuri pentru că nu te vei putea ține de ele. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Este una dintre acele zile în care nu te abții deloc și spui tot ce gândești. Marte îți oferă destul curaj când lupți pentru propriile idei. Astrele te invită să eviți plictiseala. 

Rac/Ascendent în Rac

Cel mai bine ar fi să te bazezi, prima dată, pe propriile resurse. Și abia pe urmă, să îndrăznești să apelezi și la ce îți pot oferi oamenii apropiați. Independența te va ajuta enorm. 

Leu/Ascendent în Leu

Cu Luna și Mercur în semnul tău, reușești să îmbini intuiția cu logica într-un mod care va fi invidiat de apropiați. Și reușești să găsești soluții la multe probleme. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Cel mai bine ar fi să nu forțezi nimic. Ci să lași viața să se întâmple de la sine. Tot ce trebuie să faci tu este să înveți să te adaptezi din mers. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Nu uita că Venus îți tranzitează semnul! Și că îți aduce carismă, încredere și un nivel de atractivitate crescut. Deci trebuie să te iubești mai mult. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Discursul tău autoritar nu va plăcea deloc apropiaților. Și cum Uranus se pregătește să retrogradeze în casa relațiilor, cel mai bine ar fi să mai lași de la tine. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Eviți cu desăvârșire compromisurile, dar unele dintre acestea vor fi vitale în această perioadă. Așa că poartă o discuție prietenoasă cu propriul orgoliu. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Tu aștepți aprecierea celor dragi, iar ei nu fac altceva decât să te certe pentru că nu comunici mai deschis cu ei. Și trebuie să recunoaștem: cam au dreptate!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Te iei prea în serios, iar cei dragi te vor evita din această cauză. Încearcă să faci spațiu și pentru ei în viața ta. Și nu ar strica să fii mai relaxat. 

Pești/Ascendent în Pești

Depui eforturi exagerate pentru absolut orice nimic. Astrele îți recomandă să îți refaci lista cu priorități. Îți vei da seama ce contează cu adevărat pentru tine. a

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel