Horoscop final de 2024. Previziuni neașteptate pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vă prezintă horoscopul finalului anului 2024. 

Evenimentul cheie al ultimei etape din 2024 este retrogradarea lui Marte în semnul Leului. Chiar dacă retrogradarea propriu-zisă va debuta pe 7 decembrie, efectele se vor simți încă de pe 4 noiembrie, când Marte își va începe tranzitul în acest semn.Când ne referim la arhetipul Leului, vorbim despre ideea de a primi lumină, respect și validare. Dar și despre dramatism, orgoliu, creativitate, generozitate, puterea de a da viață. Marte este cel care reușește să provoace spiritele, să irite, să ne facă să reacționăm. Retrogradarea lui Marte în Leu va readuce negocieri, pasiune și spiritul de competiție.

Pe 2 și 17 octombrie, urmează două eclipse pe axa Berbec-Balanță. Dacă în prima parte a lui 2024, astrele s-au preocupat să ne ofere multe lecții pe plan financiar, acum vine vremea evenimentelor care ne vor testa din plin relațiile. Mai ales cele amoroase. 

Saturn rămâne retrograd în Pești până pe 15 noiembrie și ne obliga să acceptăm realitatea. Așa cum este ea. Chiar dacă nu ne place. Doar acceptând-o, vom putea evolua.

Pluto va ieși definitiv din Capricorn pe 19 noiembrie și se va duce în Vărsător până în 2044. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Vestea principală este că Marte, guvernatorul tău, va retrograda la finalul anului! Deși nu sună foarte bine, trebuie să știi că această retrogradare, care va începe în casa a cincea, te va ajuta să lupți cu adevărat pentru drepturile tale. Momentan, pui pe primul loc viața profesională. Mai ales din cauza tranzitului lui Pluto în casa carierei, dar din noiembrie îți vei da seama că, în viață, altceva contează. Unii dintre voi se vor îndrăgosti nebunește, își vor dori copii sau vor crea un proiect creativ care le va da câteva bătăi de cap. 

Taur/Ascendent în Taur

Astrele îți recomandă să nu lași viața să treacă pe lângă tine pur și simplu. Este cazul să călătorești mai mult, să studiezi ceva nou și să comunici des cu persoanele apropiate. Pluto se va instala în casa a zecea, la final de noiembrie. Iar Marte va retrograda în casa a patra, cea a mediului familial. Ceea ce înseamnă că la finalul anului, nu vei mai avea atâta timp pentru tine pentru că vei fi nevoit să găsești un echilibru. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Până pe 9 octombrie, Jupiter este, în continuare, în mers direct în semnul tău. Deci orice s-ar întâmpla, vei trece mult mai ușor peste. Adică vei reuși să vezi întotdeauna jumătatea plină a paharului. După această dată, îți vei da seama că ai avut un exces de zel și că ai promis mai mult decât era cazul. Marte va rămâne în casa a doua, a banilor, până în noiembrie. Deci vei avea parte  și de cheltuieli mai mari decât te-ai fi așteptat. La final de 2024, s-ar putea să vrei să te muți. 

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel