Horoscop, marți, 3 septembrie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Marte se pregătește să iasă din Gemeni. 

Astăzi avem Lună Nouă în semnul Fecioarei. Ziua potrivită pentru curățenie, la propriu și/sau la figurat. Arhetipul Fecioarei este asociat cu disciplina, curățenia, munca asiduă, organizarea și perfecționarea. Luna Nouă ne încurajează să ne canalizăm energia către activități productive, chiar și atunci când ne confruntăm cu oboseala sau epuizarea. Un eveniment prielnic pentru zodiile de pământ(Taur, Fecioară, Capricorn). 

Berbec/Ascendent în Berbec

Este o zi foarte bună pentru curățenie, organizare și îmbunătățirea rutinei. Și cum Marte se pregătește de schimbare, trebuie să faci totul pas cu pas. 

Taur/Ascendent în Taur

Luna Nouă poate fi folosită pentru activitățile creative. Sau pentru a te ocupa mai mult timp de propriile pasiuni, nu de ale altora. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte se pregătește să iasă din semnul tău. S-ar putea să ai o atitudine prea defensivă pentru cei din jur. Și simți nevoia să te justifici permanent. 

Rac/Ascendent în Rac

Marte se pregătește să intre în semnul tău. Te simți presat și trebuie să ai mai mare grijă la ceea ce comunici. Sau la cum acționezi. 

Leu/Ascendent în Leu

Atenția ta trebuie să se ducă spre zona financiară. Nu este momentul să exagerezi cu cheltuielile. Poate îți faci o strategie valabilă până la finalul anului. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Nouă se petrece în semnul tău. Este nevoie o schimbare în viața ta. Nu trebuie să fie neapărat una semnificativă. Poți începe cu anumite detalii. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Nu este cea mai bună zi pentru a te ocupa de mai multe activități în același timp. Astrele îți recomandă să eviți oamenii stresanți. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Astrele te invită să eviți scurtăturile. Chiar dacă pare că te ajută. Pe termen lung, vor aduce surprize neplăcute. Fii mai selectiv cu oamenii din jurul tău!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Primești oportunități pe plan profesional și tu trebuie să fii dispus să faci unele compromisuri. Partenerul s-ar putea să aibă unele probleme. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

La serviciu, s-ar putea să apară tot felul de neînțelegeri. Important este să nu crezi pe nimeni până nu ai dovezi clare în acest sens.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Vor fi multe momente în care vei simți că nu mai poți, dar vor trece repede. Trebuie să porți o discuție cu partenerul sau cu familia despre bani. 

Pești/Ascendent în Pești

Luna Nouă îți cere să fii mai atent la modul în care te raportezi la persoanele cu care petreci mult timp. Este cazul să fii mai pragmatic. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel