În 3 septembrie este cea mai bună zi pentru o zodie. Marte vă lasă să respirați/ VIDEO
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Luna Nouă din 3 septembrie vine cu vești bune. 

”Avem Luna Nouă în semnul vostru, în data de 3 septembrie. Dacă ați așteptat ziua să faceți ceva să vă simțiți bine, aceasta este. Marte iese din casa a zecea și vă lasă să respirați. În ultimele 2 luni probabil locul de muncă nu a fost pe placul vostru. Se duce în casa a 11-a, iar aici agită apele în ceea ce privește relațiile sociale, parteneriale, prieteniile. Cu Marte aici, pe unii îi supărați sau unii vă supără. Nu prea vă puteți baza pe ei și nici ei pe voi. Dar, înainte, Marte face un careu cu Neptun. La începutul săptămânii, aveți foarte mare grijă în cine credeți și pe cine pariați. Nu vă lăsați păcăliți de o imagine frumoasă. Scormoniți. La finalul săptămânii, Mercur face un careu cu Uranus - aspect care nu prea vă influențează, iar Soarele, din semnul vostru, face opoziție cu Saturn” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu pentru nativii Fecioară, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 2- 8 septembrie. 

Youtube video image

Luna Nouă de pe 3 septembrie este momentul perfect pentru a pune bazele unor noi proiecte, pentru a curăța și a ne organiza spațiul și gândurile.

Astrologul Daniela Simulescu sugerează că acea dată este perfectă pentru curățenia de toamnă.

O Lună Nouă reprezintă momentul în care Soarele și Luna se alătură și marchează începutul unui nou ciclu lunar. Acest moment este ideal pentru a începe proiecte noi, a stabili intenții și a desfășura ritualuri.

Arhetipul Fecioarei este legat de muncă asiduă și dedicare. Potrivit Danielei Simulescu, Fecioara este asemănată cu o furnică: harnică, modestă, atentă la detalii și concentrată asupra propriei vieți.

Luna Nouă în Fecioară vine cu o încărcătură particulară. Acest semn este asociat cu disciplina, curățenia, munca asiduă, organizarea și perfecționarea. Acest eveniment astrologic ne încurajează să ne canalizăm energia către activități productive, chiar și atunci când ne confruntăm cu oboseala sau epuizarea.

Cei care vor profita de energia Lunii Noi sunt Taurii, Fecioarele și Capricornii.

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece la tine în Casa a șasea. Așa că este nevoie de puțină curățenie în ceea ce privește relațiile cu colegii, în primul rând. Dar îți trebuie și un pic de ordine în ceea ce privește stilul tău de viață. Cumva, ar trebui să cauți un stil minimalist, să faci totul cât mai simplu. Nu este momentul să te complici, pentru că Luna va fi în careu cu Jupiter și cu Marte. Așa că o să ai multe tendințe de a exagera. 

Taur/Ascendent în Taur

Luna Nouă va avea loc în Casa a cincea, așa că în relațiile tale cu copii, este nevoie de multă simplitate. Nu trebuie să te complici nici în ceea ce privește evenimentele legate de aceștia. Poate că trebuie să îi înscrii la scoli, la grădinițe, să faci tot felul de dosare. Ocupă-te din timp de ele. O Lună Nouă în Casa a cincea vorbește și despre tot ceea ce înseamnă simț practic în chestiunile amoroase. Trebuie să se îmbine totul, fiindcă dragostea trece prin stomac. 

Citește mai mult AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel