Horoscop, duminică, 1 septembrie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Uranus își începe retrogradarea în semnul Taurului. 

Pe 1 septembrie 2024, Uranus, cunoscută drept planeta schimbării și a revoltelor, își începe retrogradarea în semnul Taurului. Și va rămâne astfel până pe 29 ianuarie 2025. Uranus simbolizează tot ceea ce este neașteptat, revoluționar și neconformist. De fiecare dată când intră în retrogradare, Uranus ne provoacă să ne reevaluăm scopurile și modul în care ne adaptăm la noutate.  Semnul Taurului este cel care se opune noutății. Taurul reprezintă stabilitatea, resursele, confortul. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Astrele îți recomandă să acorzi atenție suplimentară bugetului personal. Poate că este cazul să mai renunți la unele cheltuieli inutile. 

Taur/Ascendent în Taur

Uranus își începe retrogradarea în semnul tău. Până pe 29 ianuarie 2025, trebuie să te pregătești de mai multe schimbări. Nu toate pe placul tău, dar necesare. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Vor fi situații pe care nu le vei putea controla așa cum îți dorești. Cel mai bine ar fi să nu forțezi nimic și să dai timp timpului. 

Rac/Ascendent în Rac

În viețile cunoscuților apar tot felul de evenimente surpriză, așa că nu te mai poți baza pe ei ca până acum. Va trebui să înveți să te adaptezi. 

Leu/Ascendent în Leu

Și dacă ești liber, și dacă lucrezi, s-ar putea să te preocupe foarte mult instabilitatea de la locul de muncă. Cu Luna în semnul tău, s-ar putea să lași emoțiile să te conducă. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Începe o lună destul de importantă pentru tine. Astrele îți recomandă să eviți pierderea timpului din cauza unor activități care nu îți aduc nimic bun. 

Balanță/Ascendent în Balanță

S-ar putea să apară unele probleme legate de familie. Încearcă să comunici deschis cu oamenii dragi ca să știi la ce să te aștepți în zilele următoare. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Stai departe de asocierea cu persoane dubioase, ciudate sau despre care nu știi foarte multe informații. Riști să fii dezamăgit și să pierzi timp. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cu cât te bazezi mai mult pe o rutină, cu atât îți vei îndepărta unele oportunități. Fii mai deschis la ce îți pregătește viața și nu vei regreta deloc!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pluto se va întoarce în semnul tău. Este posibil să te confrunți cu unele emoții puternice, cu regrete sau cu tendința de a lua decizii radicale.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pluto va ieși din semnul tău. La suprafață pare că nu ai nicio problemă. Însă, tu te zbați foarte mult între unele amintiri și ceea ce se întâmplă în prezent. 

Pești/Ascendent în Pești

Calitatea zilei este direct proporțională cu calitatea oamenilor pe care îi lași în jurul tău. Va trebui să fii mult mai selectiv. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel