Horoscop 2-8 septembrie. Zodia care trebuie să își găsească echilibrul la locul de muncă. Daniela Simulescu: Să nu iei decizii importante
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Freepik
FOTO: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a făcut previziunile pentru săptămâna 2-8 septembrie.

”Iată că a venit și luna septembrie. Astrele s-au gândit că dacă a venit toamnă, sigur te întorci și tu din concediu: le dăm multe aspecte, ca să nu se plictisească, dacă tot sunt odihniți pot rezolva mai multe lucruri în același timp. 

Uranus își începe retrogradarea în semnul Taurului, retrogradare care va dura până pe 30 ianuarie  2025, este un zvâc a lui Uranus, iar semnele fixe - Taur, Leu, Scorpion și Vărsător,  mai ales cei care sunteți cu marcaj în aceste semne în ultimele grade, pregătiți-vă de surprize. Pregătiți-vă de tot felul de evenimente neașteptate până în ianuarie, la anul. (...) Uranus la anul va ieși din Taur și va intra în Gemeni, pentru o scurtă perioadă, asta se va întâmpla în 7 iulie și 6 septembrie. Este așa, un cârlig. Ne pregătește pentru o altă viață.

Dar ce vreau să le spun semnelor fixe este să nu își facă planuri de astea sigure, să nu își pună pe hârtie: Vreau să fac lucrurile într-un fel. Vreau să călătoresc acolo. Vreau să mă căsătoresc așa. Vreau să îmi cumpăr casa aceea. Da, adică e bine să aveți un obiectiv, e bine să aveți o direcție, dar nu vă construiți povestea direcției respective.

Doar ziceți: Știu că într-un an vreau să fac asta. Pentru că lui Uranus nu îi plac lucrurile puse pe hârtie, scrise, planificate. Lui îi plac surprizele. Așteptați-vă ca viața voastră, a celor menționați, să fie plină de instabilitate”, a spus astrologul Daniela Simulescu la DC News și DC News TV, unde a prezentat horoscopul săptămânii 2-8 septembrie. 

Berbec / Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, schimbă semnul, dar înainte de asta face careul cu Neptun. Undeva sunt câteva promisiuni încălcate. Cineva și-a încălcat promisiunea față de tine sau tu îți vei încălca promisiunea. De asemenea, pe 4 septembrie, Marte face careul și cu Neptun, și intră și în Rac. Aici, cred eu, că afli ceva sau se întâmplă ceva care să te frustreze. Pe moment, nu o să spui, nu o să declari, iar cu intrarea lui Marte în casa a patra ce vei face? Te vei supăra pe tine, te vei enerva, îi vei contamina pe cei din jurul tău cu starea ta, te vor acuza că ești prea emoțional, că te-ai enervat prea repede. Dar mai întâi tu ai nevoie să îți reglezi furia interioară. Nu este ușor cu Marte în casa a patra, pentru că tu dacă deja ai nemulțumiri mai vechi, Marte vine să le aprindă și pe acestea. Cu Marte în casa a patra trebuie să ai foarte mare grijă la toate problemele legate de gospodărie, iar tot acest tranzit, pentru următoarele două luni, îți atrage atenția asupra relației cu familia, pentru că vor fi evenimente, mai bune sau mai rele, care necesită efort, resurse, implicarea ta mai serioasă. 

La ce trebuie să mai fii atent? Să nu tragi foarte mult de tine la locul de muncă, dar să nu fii nici foarte leneș. Cumva trebuie să găsești un echilibru, iar conjuncția lui Venus cu Lilith și Nodul Sud din casa a șaptea îmi arată că nu este cea mai bună săptămână pe plan relațional și personal. 

Taur / Ascendent în Taur

Marte iese din casa a doua, acest lucru te sprijină pentru că ultimele două luni, pe plan financiar, cred că au fost destul de multe furtuni. 

Se duce în casa a treia și te face conștient de faptul că poate mintea ta a cam ruginit și e cazul să o pui în mișcare. E cazul să îi dai alte provocări. Ce înseamnă asta? Să înveți, să studiezi, să comunici, să vorbești, să dezbați. Adică urmează două luni în care tu ai putea să înveți să fii mai sigur pe tine în momentul în care vorbești unui public, în momentul în care vorbești cu o persoană importantă. Dar în același timp să și citești, să și înveți.

Chestiunile administrative îți dau bătăi de cap, dar Marte te ajută să le rezolvi destul de repede, din punctul meu de vedere. Uranus retrogradează în semnul tău și ce știm noi? Că ție nu-ți place surpriza. Ei bine, așteaptă-te la surprize până la finalul lunii ianuarie. Și dat fiind faptul că și Venus, guvernatoarea ta se întâlnește cu Lilith și cu Nodul Sud, iar undeva, săptămâna asta trebuie să fie cineva sau ceva să te scoată din sărite, să te testeze să îți dai seama cât ai evoluat sau involuat. 

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Marte încă mai este în semnul tău, va face careul cu Neptun, ceea ce înseamnă că nu prea știi în cine să ai încredere, tu încerci să găsești argumente, dovezi clare dar nu le vei găsi. Așa că își recomand, cel puțin în primele zile ale săptămânii, să nu iei decizii importante. Pe urmă, pe data de 4, se duce în casa a doua și deja se mută puțin atenția ta, se mută în zona financiară, pentru că Marte în  casa a doua iubește să cheltuie, dar iubește să și producă, să monetizeze.

Urmează două luni în care tu vei învăța să îți folosești banii într-un mod mult mai eficient, mai în beneficiul tău și oarecum să îi ajuți și pe alții să facă acest lucru. Acum, dacă ne gândim la banii familiei, cu siguranță vei reuși să găsești cele mai bune soluții, cele mai bune oferte. Avem această Lună Nouă care se petrece în casa a patra, un moment extraordinar pentru a schimba ceva prin casă, prin gospodărie.

Trebuie să ai mare grijă la finalul săptămânii, când Mercur face careul cu Uranus și să nu te aștepți la un weekend liniștit. 

Mai multe în video:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel