Horoscop, luni, 2 septembrie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Luni, 2 septembrie, Pluto se întoarce în Capricorn. 

Pe 2 septembrie. Pluto retrograd se întoarce în Capricorn. Pluto a intrat în Capricorn pe 26 ianuarie 2008. În perioada 2023-2024, Pluto a avut un du-te-vino continuu între Capricorn și Vărsător. Dar, acum, va avea ultima vizită în al zecelea semn zodiacal până în 2255! Pluto este planeta transformărilor radicale. Semnele cardinale(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) vor avea adevărate lupte de putere între 2 septembrie și 19 noiembrie. Lui Pluto nu îi plac deloc jumătățile de măsură și blazarea.

Pluto din nou în Capricorn, până pe 19 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie

Berbec/Ascendent în Berbec

Pluto se întoarce în casa carierei, iar Marte se pregătește să schimbe semnul. Nu vei mai putea amâna unele decizii serioase. Nu te lăsa influențat!

Taur/Ascendent în Taur

Zona financiară va avea de suferit. Stai departe de oamenii care îți tot dau sfaturi, dar nu știu cu adevărat situația ta. Și evită și cheltuielile inutile. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte este încă în semnul tău. Însă va face un careu cu Neptun. Adică s-ar putea să fii destul de credul la serviciu. Încearcă să nu te lași păcălit. 

Rac/Ascendent în Rac

Pluto se întoarce în casa a șaptea. Vei deveni mai intransigent în relațiile cu apropiații sau cu partenerul. Nu face acuzații până nu ai dovezi clare!

Leu/Ascendent în Leu

Uranus și-a început retrogradarea în casa carierei, deci te așteaptă multe situații imprevizibile. Deși vei avea impresia că nu te vei descurca, vei avea o surpriză plăcută. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Ne apropiem de Luna Nouă în semnul tău. Ar fi bine să faci pace cu intuiția și să începi să o folosești. Mai ales când logica nu pare să dea rezultate. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Întreaga configurație astrologică a momentului îți cere să fii mai atent la propria persoană. Să nu crezi că problemele celorlalți sunt mai importante. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Urmează câteva zile complicate în ceea ce privește comunicarea cu oamenii apropiați. Una zici, alta înțeleg ei. Deci pregătește-te de explicații!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pluto se întoarce în casa a doua a banilor, să îți arate că poți renaște după orice criză financiară. Fii mai atent la relațiile cu șefii!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cu Pluto din nou în semnul tău, primești un sprijin. Mai ales în momentele în care simți că nu mai poți. Exact atunci vei putea și mai mult și mai bine. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Comunicarea cu partenerul va avea de suferit. Dar nu neapărat din cauza ta. Însă, nu este momentul pentru reproșuri sau pentru a căuta vinovați. 

Pești/Ascendent în Pești

Senzația principală a zilei va fi aceea că nu ai timp nici să respiri. Pe de altă parte, chiar ai nevoie să îți ții mintea cât mai ocupată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel