Gușă îl face praf pe Băsescu: Punea serviciile să mă păzească
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cozmin Gușă a vorbit despre perioada în care a fost șef în campania care l-a dus pe Traian Basescu în 2004 la Palatul Cotroceni. Mai precis, consultantul politic a vorbit despre ruptura de fostul președinte.

"În 2005, Traian Băsescu m-a păcălit să mă enervez și să plec. Eu nu cred că am făcut rău să blochez ceea ce însemna Adrian Năstase. M-a enervat și am plecat pentru că nu am suportat atâta nesimțire din partea lui", a zis Cozmin Gușă la Realitatea TV, în emisiunea lui Octavian Hoandră.

[citeste si]

"Adevărata luptă era că Băsescu îl voia președinte la Cameră pe Boc - pentru că avea nevoie de o marionetă să-l învârtă cum voia el, iar eu - învingător în campania din 2004, mă ridicam de la sine. Nevrând să merg în Guvern sau la Cotroceni, consilier sau șeful administrației, a trebuit să plec, dar nu puteam să plec chiar așa bătut de pe teren după ce avusesem o victorie. Și atunci am văzut fața adevărată a lui Băsescu și am început să fac o contabilizare, apoi am scos un decalog cu greșelile lui. (...) Traian Băsescu, dacă apucă să urască pe cineva, urăște toată viața. Văzând toate lucrurile acestea, am spus să fac o încercare și să fac un partid nou cu tineri, profesioniști, din toată țara. Trei ani, din 2005 până în 2008, m-am chinuit, m-am dus peste tot, m-am luptat cu partidul lui Băsescu care peste tot îmi distrugea organizațiile. M-am luptat cu PSD care nu dorea să reușesc să fac ceva la alegeri. M-am luptat cu serviciile secrete pe care Băsescu le punea să mă păzească astfel încât să nu am succes. M-am luptat cu toată lumea. Nu m-a ajutat nimeni", a mai zis Cozmin Gușă.

Partidul Inițiativa Natională s-a înființat în primavara anului 2005, în jurul a trei personalități care au părăsit PD (considerând că Alianța Dreptate si Adevar nu își respecta promisiunile electorale): Cozmin Gușă, Lavinia Șandru și Aurelian Pavelescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel