Chirieac: Nu comentați nimic de Clotilde Armand? Nicușor Dan: S-a pus o limită
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Primarul general Nicușor Dan a vorbit despre realizările lui Clotilde Armand la Sectorul 1.

În cadrul unui interviu exclusiv la DC News, analistul politic Bogdan Chirieac i-a cerut o părere lui Nicușor Dan, edilul Capitalei, despre mandatul de primar al lui Clotilde Armand la Sectorul 1 și despre realizările acesteia.

„Aceste 9 miliarde de lei pe an care se duc la sectoare se văd în aliniamente florale, în băncuțe, în trotuare și într-adevăr, sunt sectoare care arată foarte bine. Totuși, noi ar trebui să-i ducem în tramvaie, în lucrări de infrastructură“, a spus Nicușor Dan.

„Știți ce mult aș vrea să văd și în Sectorul 1 asta? Acolo nu știu unde s-au dus banii, pe șobolani, căpușe, insecte. Tot nu comentați nimic vis-a-vis de mandatul doamnei Clotilde Armand?“, a întrebat Bogdan Chirieac.

CITEȘTE ȘI        -        EXCLUSIV  Nicușor Dan: De ce nu e apă caldă în București / video

„Am avut o întâlnire, cred că alaltăieri, pe subiectul ăsta. Un lucru pe care îl remarc la Sectorul 1 este că s-a mai pus o limită în dezvoltarea urbană. În zona de nord s-au făcut multe abuzuri și administrația actuală este foarte ponderată. De asemenea, știu că au făcut niște lucruri pe infrastructura școlară“, a spus primarul general.

„Dar au tăiat banii de la spitale, de la Grigore Alexandrescu, pe de altă parte, când a venit doamna Armand“, a mai punctat Bogdan Chirieac.

CITEȘTE ȘI        -        EXCLUSIV  Nicușor Dan spune că primăriile de sector au prea mulți bani în comparație cu Primăria București / video

VEZI ȘI: Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală:

https://www.dcnews.ro/cine-a-furat-romania-cea-mai-mare-propaganda-a-fost-scoasa-la-iveala_957828.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel