Femeie cu COVID-19, fără mască în staţia de tramvai. Amendă şi dosar penal
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
O femeie care a fost confirmată cu COVID-19 a fost prinsă de poliţie într-o staţie de tramvai din Arad fără mască de protecţie. 

Potrivit Jandarmeriei Arad, un echipaj a depistat vineri într-o stație de tramvai o femeie de 52 de ani care nu purta masca de protecție sanitară. Jandarmii i-au cerut femeii să se legitimeze, pentru că a încălcat legea și urmează să fie sancționată. Femeia a refuzat cu insistență să dea relații cu privire la datele de identitate.

„După ce i-a fost adus la cunoștință faptul că va fi condusă la sediul Poliției pentru stabilirea identității, aceasta a cedat și le-a oferit jandarmilor datele solicitate. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit faptul că pe numele persoanei în cauză există o alertă de tip suspiciune persoană infectată cu coronavirus, drept urmare s-a luat legătura cu Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Arad, pentru confirmarea alertei. Conform autorității respective, femeia este declarată pozitivă la virusul SARS Cov-2 și figura în izolare la locul declarat, în perioada 24.10 – 06.11.2020”, a transmis Jandarmeria Arad.

Femeia a fost amendată cu 2.000 de lei, pentru nerespectarea perioadei de izolare, iar jandarmii au întocmit pe numele femeii acte de sesizare pentru zădărnicirea combaterii bolilor, scrie Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel