Caz șocant într-un liceu din Dâmbovița. O elevă de 17 ani, violată de patru colegi în toaleta școlii. Nu ar fi prima victimă a minorilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
O elevă de 17 ani de la un liceu din Dâmbovița ar fi fost agresată sexual de patru colegi, chiar în toaleta școlii.

Caz șocant într-un liceu din Dâmbovița. O fată de 17 ani ar fost fost violată de patru colegi, minori și ei, chiar în toaleta școlii. Poliția a deschis o anchetă, iar adolescenții au fost arestați.

VEZI ȘI: Răsturnare de situație în cazul băiețelului abuzat la "Nicolae Titulescu". ISMB ar fi primit o sesizare în 2022. Ce spuneau reprezentanții școlii

"Totul s-ar fi întâmplat în toaleta liceului în urmă cu aproape o lună. Victima, o adolescentă în vârstă de 17 ani cu dizabilități, ar fi fost supusă unor abuzuri de neimaginat de către patru colegi de liceu cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani. Șocant este că totul s-a aflat după ce, aceeași indivizi au fost arestați în urmă cu două săptămâni pentru altă faptă, o altă tânără ce ar fi fost violată tot de ei, dar în stația de autobuz după ce a plecat de la școală. Abia după ce au fost arestați cei pentru adolescenți, victima care le căzuse pradă în toaleta liceului a prins curaj și i-a denunțat la poliție pentru ceea ce pățise" a relatat Carmina Pricopie, senior editor Antena 3 CNN.

Cei patru adolescenți sunt arestați preventiv pentru 30 de zile, în două dosare diferite. Reamintim și cazul de la Școala “Nicolae Titulescu” din București, care a șocat întreaga țară. Acolo, un copil de opt ani ar fi fost violat de două ori în toaleta școlii. Presupusul violator avea numai 11 ani.

VEZI ȘI: Cine și de ce tace în cazul elevului de 8 ani violat de două ori în școala de top Titulescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel