FCSB - CFR, război total pentru titlu. Se cere DEPUNCTAREA
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Gigi Becali
Gigi Becali
Lupta la titlu între FCSB și CFR Cluj a devenit extrem de încinsă.

După alegerea lui Burleanu, Becali a anunțat că se retrage ca finanțator în acte de la FCSB. Dar decizia sa pare să aibă legătură cu mişcarea CFR-ului, care a făcut memoriu la Comisia de Disciplină şi solicită depunctarea FCSB-ului, informează Digi Sport.

Unul dintre motivele pentru care CFR face această solicitare e legat de atacurile la adresa clubului ardelean, cum că ar primi penalty-uri pentru că ar avea legături vechi cu arbitrii. De asemenea, în memoriu este scris şi că Becali l-a contactat pe Dan Petrescu în ziua meciului CFR-FCSB, lucru interzis de regulament.

În articolul 52, punctul 5 din Regulamentul Disciplinar, legat de "Comportarea jignitoare, calomnioasă și declarații care afectează imaginea fotbalului", se precizează că astfel de abateri ar putea duce până la suspendări între 6 și 12 luni pentru oficiali și penalități sportive de la 5.000 la 300.000 de lei; În plus, "clubul de care aparţine această persoană va fi sancţionat cu scăderea a 3 puncte din cele obţinute în campionatul în care participă echipa de categorie superioară", mai informează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel