Evenimentul "Ocupăm Piaţa Universităţii" îi provoacă frisoane primarului Oprescu. Jandarmeria nu-şi bate capul prea tare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

În timp ce pe internet mişcarea "Ocupăm Piaţa Universităţii" prinde amploare pe zi ce trece, autorităţile locale stau în expectativă. Jandarmeria Capitalei nu a mobilizat forţe pentru ziua de sâmbătă şi aşteaptă să vadă desfăşurarea evenimentelor. În Primăria Capitalei rumoarea însă domneşte. Deşi nu au primit nimic oficial pentru obţinerea unei autorizaţii de protest, Sorin Oprescu şi alţi şefi de structuri s-au interesat direct de şansele ca în Piaţa Universităţii să se întâmple ceea ce s-a întâmplat pe Wall-Street.

Protestul care va avea loc sâmbătă în Piaţa universităţii nu are niciun fel de autorizaţie din partea Primăriei. "Noi deocamdată nu am primit nimic oficial în acest sens. Dar mai multe persoane din Primărie s-au interesat direct de eveniment, chiar şi domnul primar", a comentat Secretariatul General al Primăriei Capitalei.

Jandarmeria nu are încredere că acest eveniment se va produce. "Noi deocamadată nu am mobilizat nimic pentru că din partea Primăriei nu am primit nicio solicitare, măsurile vor fi luate în funcţie de amploarea evenimentului. Evenimentele acestea anunţate pe internet nu prezintă încredere", a declarat pentru DeCe News Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei.

Citeşte şi:

„Ocupăm Piaţa Universităţii“, contribuţia României la Revoluţia Globală din 15 octombrie. Occupy Wall Street devine o mişcare mondială

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel