Serialul turcesc “O dragoste” va fi difuzat în fiecare luni și marți, iar “Vinovați de iubire”, de miercuri până vineri, la Kanal D
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
KANAL D
KANAL D
Serialul turcesc “O dragoste” va fi difuzat în fiecare luni și marți, iar “Vinovați de iubire”, de miercuri până vineri, la Kanal D.

Cele mai frumoase și sensibile povești de iubire îi vor ține pe telespectatori seară de seară, cinci zile pe săptămâna, de la ora 20:00, în fața micului ecran.

Începând de săptămâna viitoare, fanii serialelor turcești se vor putea bucura de poveștile lor favorite și de eroii preferați, de luni până vineri, de la ora 20:00, cinci zile pe săptămâna.  Mai exact, în fiecare luni și marți, de la 20:00, aceștia vor putea urmări serialul “O dragoste”, iar de miercuri până vineri, producția “Vinovați de iubire”.

Povestea fascinantă a membrilor familiilor Unal și Arslan, din serialul “O dragoste”, a cucerit publicul din România și continuă să suprindă privitorii cu evenimentele ce se succed amețitor în viețile acestora.  Membrii celor două familii duc stiluri de viață foarte diferite, iar tradiționalismul și valorile societățîi moderne își fac loc, de multe ori disfuncțional, în relațiile dintre protagoniști.

Lansată recent, producția “Vinovați de iubire”, a surprins plăcut publicul prin povestea de iubire extraordinară, inspirată din realitate, pe fundalul unor drame de familie.  Doi îndrăgostiți se confruntă cu demonii trecutului și luptă pentru dragostea lor.  Serialul “Vinovați de iubire” va putea fi urmărit, începând de săptămâna viitoare, trei zile pe săptămâna, de miercuri până vineri, de la 20:00, la Kanal D.  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel