Dragnea, întâlnire cu Ponta, la sediul PSD: Am fost supărat rău!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat, duminică seară, la Antena 3, că luni se va întâlni la sediul partidului cu fostul premier cu Victor Ponta, declarându-se totodată convins că fostul lider al social-democraților va avea o "soartă foarte bună" în formațiunea politică din care face parte.

"Eu cred că Victor Ponta va avea o soartă foarte bună. Victor este prietenul meu, nu de acum, ci de cinci ani de zile și nu amic, ci prieten. Rămânem prieteni foarte buni. Am trecut împreună și prin momente grele și vom fi în continuare împreună. Am avut multe discuții cu Victor în ultimele săptămâni de zile. Chiar și înainte de emisiune am vorbit. Mâine o să ne vedem și am hotărât să ne vedem la partid, pentru că vreau să vedem care sunt modalitățile, mecanismele, acțiunile, mijloacele prin care să lucrăm împreună. PSD are nevoie de Victor Ponta. Victor Ponta a fost un premier foarte bun, a fost un președinte de partid foarte bun și echipa pe care am făcut-o ani de zile poate să funcționeze în continuare, în opinia mea", a declarat Liviu Dragnea, întrebat de Radu Tudor ce soartă va avea Ponta în PSD.

Referitor la fundația fostului premier, președintele PSD a susținut că înființarea ei este un lucru firesc. "Mi-a promis că mă invită la lansare și o să merg cu mare drag. Îl încurajez și l-am încurajat să facă această fundație, poate să ajute și România. Are foarte multe cunoștințe, foarte multă experiență pe care trebuie să le folosească. E păcat să se irosească. Am știut despre fundație. Nu sunt supărat din cauza asta", a mai spus Dragnea. 

Liviu Dragnea: Am fost supărat rău!

Pe de altă parte, Liviu Dragnea a vorbit și despre cât mult l-au supărat deciziile radicale luate de prietenul său: demisia de la șefia PSD și cea de la Guvern.  

"Am fost foarte supărat! Am fost supărat rău! Și când a plecat din funcția de președinte și când și-a dat demisia de la Guvern. Am încercat să-l înțeleg. Nu știu ce aș fi făcut eu dacă eram exact în situația lui. Poate că aș fi făcut la fel. Supărarea mea a fost generată de situația în sine, de faptul că el pleca, pentru că aveam foarte mult de construit împreună în continuare. Asta nu înseamnă că nu putem construi. (...) (...) Singura mea supărare a fost, dar mi-a trecut, că în seara de dinaintea demisiei n-a ajuns să se consulte cu mine, ci cu Gabi Oprea. Stabilisem să ne vedem în acea duminică seară la el, iar în jur de ora 17:00 a apărut știrea. Când l-am întrebat de ce nu a așteptat, mi-a spus că dacă aș fi venit eu seara la el, sigur l-aș fi convins să nu-și dea demisia. Un gest într-o situație tensionată nu poate șterge o prietenie veche de cinci ani de zile, nu poate șterge contribuția lui la bunul mers al acestei țări, la modernizarea partidului, nu poate șterge calitățile lui. Victor Ponta are un viitor serios în politică și în partid. Categoric are un loc la parlamentarele din acest an", a conchis Liviu Dragnea în legătură cu acest subiect.

Citește și: Dragnea: Capitala nu are nevoie de un candidat care să dea bine la TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel