Clotilde Armand, lansare de candidatură stupefiantă: Să vă legați cu lanțuri, să urlați - VIDEO
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Din perspectiva de candidat pentru Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand se războiește cu o mafie nedefinită, cu ”Marcel” și alți inamici nenumiți concret. 

Clotilde Armand nu promite că se luptă cu mizeria din Sectorul 1, într-un nou posibil mandat de primar, ci cu ”mizerii”. Din calitatea de primar al unui sector al Capitalei, se ceartă, din motive neelucidate, cu ”Marcel Ciolacu și Ciucă”, cărora le spune: ”Vă aștept”. În continuare, primarul Sectorului 1 invită - bănuim că se adresează coaliției de guvernare - să se lege cu lanțuri, să urle, să-l pună pe Iohannis candidat, adresându-se, în continuare: ”aici nu mai puteți fura, aici învingem corupția”. Edilul, de altfel anchetat după o sesizare ANI, este doar atât, primar ales, nu procuror de vreun Parchet sau polițist local. Prin urmare ar trebui să vină cu proiecte pentru bucureștenii din Sectorul 1, nu cu anchete neclare.  

Continuarea este la fel de incredibilă și de neînțeles dacă este ascultată frază cu frază. Cert e că, așa cum a fost și mandatul de până acum, se promite război cu oricine și orice se poate, declarat doar de o parte, a lui Clotilde Armand, și cam atât. 

Vezi mai mult și video pe DCNewsTV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel