Doi pasageri din Boeing-ul 777 dispărut sunt în VIAȚĂ
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Un italian și un austriac, pasageri ai avionului Boeing 777, care a dispărut cu 239 de persoane la bord vineri noapte, sunt în viață. În fapt, ei nu s-au urcat niciodată în acel avion. Locul lor a fost luat de persoanele care le-au furat pașaportele. 

Italianul Luigi Maraldi, în vârstă de 37 de ani, al cărui nume şi număr de paşaport se aflau pe listă, l-a sunat pe tatăl său în Italia din Thailanda, sâmbătă dimineaţă. I-a spus: "Să stai liniştit, nu am fost eu în avion, eu sunt bine", a povestit tatăl său Ansa, relatează AFP, potrivit Mediafax.  Bărbatul nu văzuse știrea prăbușirii anterior momentului în care fiul său l-a sunat. "Am deschis pe (postul de ştiri) RAI News24 şi am auzit ştirea. Din fericire, totul este bine. Luigi este în vacanţă şi se va întoarce în 20 de zile", a adăugat tatăl italianului.

Lui Maraldi i-a fost furat paşaportul în urmă cu câteva luni, în timp ce se afla în Malaysia. Revenit în Italia, el a obţinut un paşaport nou, cu o schimbare de domiciliu în Ravenne.

La fel s-a întâmplat și în cazul austriacului.

"Am fost contactaţi de compania Malaysia Airlines care ne-a spus că are un pasager înregistrat cu un paşaport austriac. Am verificat şi era un paşaport furat", a explicat Martin Weiss, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe, care a adăugat că persoana în cauză "este în Austria şi este în stare de sănătate bună. Paşaportul a fost furat în 2012, în timpul unei călătorii către Thailanda".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel