Filme românești mult peste ce se livrează de la Hollywood / „Un indicator că e bine făcut e faptul că m-am uitat până la sfârșit“ / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Jurnalistul Val Vâlcu și sociologul Alfred Bulai au discutat despre noile filme românești.

În cadrul ediției „Nod în Papură“ de pe 1 Mai 2024, jurnalistul Val Vâlcu și sociologul Alfred Bulai au discutat despre două filme românești, lansate în anul 2023, despre care au spus că sunt mult peste ceea ce livrează în prezent Hollywood.

„Netflix e mai popular, dar au urcat și alte platforme de streaming. Am văzut două filme românești, domn’le, jos pălăria! Unul mai nou, „Klaus & Barroso“, n-are legătură cu acel Klaus (n.r. Klaus Iohannis) și „Haita de acțiune“, o comedie cu polițiști. În „Klaus & Barroso“ joacă Micutzu, unde are un rol în care e băiatul cuminte care vorbește frumos și nu înjură. Comedia cu polițiști este, de asemenea, bună, mult peste ce se livrează astăzi de la Hollywood. Ambele filme sunt inedite!“, a spus jurnalistul Val Vâlcu.

„Haita în acțiune“ este copiat după modele clasice. Sunt mii de scenarii de acest gen la Hollywood, dar, pe de altă parte, sunt de succes în sensul că sunt rețete“, a replicat Alfred Bulai.

„Iartă-mă, dar și savarina, dacă se respectă rețeta, e bună“, a completat Val Vâlcu.

„Da! Pentru mine, un indicator că e bine făcut e faptul că m-am uitat până la sfârșit. La vârsta mea nu mai stau să descopăr despre ce o fi vorba și mă plictisesc. Am râs, e OK făcut. Deși știi ce se va întâmpla, pentru că e o rețetă clasică, e făcut bine“, a mai zis Alfred Bulai.

„M-am uitat doar 21 de minute la o comedie romantică de la Hollywood, nou-nouță, nu am râs niciodată. Să zic doar că am schițat un zâmbet, dar destul de trist, iar filmul pretinde că e comedie romantică - una divorțată care pleacă în excursie, se duce într-o drumeție și niciun pic de umor.“, a completat Val Vâlcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel