Robert Cazanciuc: Dragă tinere, tu ești deja eroul familiei, al societății, al comunității, al țării tale!
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Foto: Facebook Robert Cazanciuc
Foto: Facebook Robert Cazanciuc
Senatorul Robert Cazanciuc a postat un mesaj emoționant, în 2 Mai, când se sărbătorește Ziua Tineretului. 

”Dragă tinere, a scris Robert Cazanciuc pe pagina sa de Facebook, de ziua ta, îți spun să fii perseverent, ambițios, curajos. Doar prin educație permanentă, prin muncă și efort susținut vei reuși să-ți atingi obiectivele și să-ți îndeplinești dorințele. Continuă să visezi și să te autodepășești. Nu lăsa pe nimeni să-ți distrugă liniștea sufletească și starea de spirit. Ești pe calea cea bună pentru a-ți urma visurile.

Fii pregătit să faci orice te interesează. Tu ești deja eroul familiei, al societății, al comunității, al țării tale.Fii proactiv, perspicace, automotivează-te și nu-ți fie teamă să-ți asumi riscuri. Dacă vrei să atingi cerul, trebuie să accepți că poți cădea de multe ori. Dar învață să te ridici și să treci peste căderi.Continuă să te motivezi, încearcă în mii de moduri și vino cu cea mai bună versiune a ta. Nu fi dezamăgit când nicio soluție nu funcționează.

Nu ești singurul care suferă, mai sunt mii care suferă și mai mult decât tine dar nu se lasă și o iau de la capăt luptându-se și mai tare. Continuă să înveți, să te educi, pune accent pe studiile tale și caută oportunități de învățare, nu te lăsa prizonierul unor gânduri și convingeri negative ale altora, ci, mai degrabă, încearcă să-i inspiri pe alții să te urmeze și să ajungi un model pentru societate, pentru comunitatea în care trăiești.

Nu-ți pierde speranța, fii inteligent și răbdător astfel încât nimic să nu te oprească de la ceea ce îți dorești să obții sau să fii.Ești unic în ceea ce esti și cum ești.

Ești norocos mai mult decât crezi, doar crezi în tine și totul va veni la tine la momentul potrivit. Continuă să lupți și să strălucești. „O luptă-i viaţa, deci te luptă. Cu dragoste de ea…”.Iar eu, mai în vârstă, voi fi lângă tine tot timpul”, și-a încheiat mesajul Robert Cazanciuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel