DNA: Şef serviciu Hidroelectrica, trimis în judecată
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Procurorii DNA Bacău l-au trimis în judecată pe Dumitru Comaştoc, la data faptei şef al Serviciului Dezvoltare din cadrul SC Hidroelectrica SA - Sucursala Hidrocentrale Bistriţa, pentru luare de mită în scopul de a asigura derularea în bune condiţii a unui contract. 

Potrivit DNA, Dumitru Comaştoc, în calitate de şef al Serviciului Dezvoltare, a pretins şi primit de la doi oameni de afaceri (martori în cauză) suma de peste 732.000 lei, pentru a-şi îndeplini în mod corespunzător atribuţiile de serviciu, respectiv pentru a asigura derularea în bune condiţii a unui contract pe care firma reprezentată de cei doi îl încheiase cu societatea menţionată.

DNA precizează că banii au fost pretinşi şi primiţi în perioada 2009 - 2011. 'Întreaga sumă de bani a fost plătită de firma celor doi oameni de afaceri prin intermediul a 23 de ordine de plată (aferente unui număr de opt facturi fiscale), ce atestau în mod nereal prestarea unor servicii de o societate controlată de inculpatul Comaştoc', susţin procurorii.

[citeste si]

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Neamţ. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel