Decizie BOMBĂ luată de Andreea Esca
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Andreea Esca vorbește despre Pro TV
Andreea Esca vorbește despre Pro TV
Andreea Esca a luat o decizie surprinzătoare după 20 de ani la Pro TV.

Andreea Esca, cea care consacrat salutul Bună seara România, Bună seara București, vrea să înregistreze la OSIM variantele cu Bună dimineața și Bună ziua. Salutul cu "Bună seara" este deja înregistrat de Pro TV, informează obiectiv.info.

Mai exact, firma deținută de prezentatoarea principalului program de știri de la 19.00 a depus la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci solicitarea pentru a înregistra mărcile Bună ziua România, bună ziua București și Bună dimineața România, bună dimineața București. Solicitarea este făcută pe firma știristei de la Pro TV, Andreea Esca SRL.

Pentru ambele sintagme, Esca vrea să înregistreze mărcile pentru clasele 35, 38 și 41, care acoperă zone precum Publicitate, telecomunicații, educație, instruire, divertisment. Sintagma Bună seara, România, Bună seara, București a fost rostită de Esca pentru prima dată la 1 decembrie 1995, când s-a lansat oficial Pro TV.

Fraza este repetată în fiecare an, pe 1 decembrie, de ziua Pro TV, de aceeași Andreea Esca. Formula cu "Bună seara" este deja marcă înregistrată și aparține Pro TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel