Dan Negru fuge de doctori și de intervențiile estetice: Mi-e frică să mă duc la nevastă-mea, cu dinții, darămite la alți medici
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Dan Negru
Sursa foto: Facebook Dan Negru
Dan Negru a recunoscut că primește foarte multe oferte pentru a-și rezolva diverse probleme privind înfățișarea sa, printre care și ridurile, însă refuză tot.

Întrebat dacă a luat în calcul vreodată să intervină asupra înfățișării sale, Dan Negru a spus cu sinceritate: "Nu m-am gândit. Uite, nici păr nu mai am. Mie mi-e frică să mă duc la nevastă-mea cu dinții, darămite la alți medici. Și cu implantul am primit o grămadă de oferte, primesc lunar oferte cu implant de păr. Și mă sună unii de la clinici din Turcia, nu știu de unde au numărul meu, și-mi spun că totul e gratuit, doar să facem poze… Le spun că nu, că mie mi-e frică și la nevastă-mea să mă duc să-mi scot dinții. N-am treabă cu ridurile, lasă-le că-s bune", a spus Dan Negru, într-un interviu pentru ciao.ro.

"Am noroc cu cei mici ai mei. Nu se uită deloc la televizor"

În cadrul aceluiași interviu, Dan Negru a vorbit despre ceea ce oferă astăzi televiziunea, dar și despre faptul că are noroc cu cei doi copii ai săi pentru că nu se uită la televizor.

"Știi ce noroc am cu cei mici ai mei? Nu se uită deloc la televizor. N-au model pe tv. La noi în casă mai vin oamenii, colegi de-ai mei, iar copiii nu-i cunosc. Se uită, nu îi știu. În schimb, stau pe online. Au program, le-a pus nevastă-mea timp, durată. O oră știu că are voie cea mare și cel mic jumătate de oră. Și apoi îi controlează. Eu sunt cel care le mai dau drumul așa din când în când, le mai dau drumul de la parolă. Să știi că e complicat asta cu modelele că nu prea știi de unde să-ți mai iei modele în ziua de azi.

Televiziunea… nu vezi că nu prea mai oferă nimic, înainte mai construia televiziunea oameni, mai construia vedete chiar. Eu făceam, îmi amintesc, show-uri, îi aveam invitați pe Stela Popescu, pe Beligan, pe Piersic… acum, emisia asta, Jocul Cuvintelor, o fac cu oameni simpli. Știi de ce? Nu mai am pe cine să mai chem. Nu zic cu nostalgie. Îl aduceam pe Piersic și povestea jumătate de oră. Făceam emisiuni de genul acesta, quiz cu Vadim. Mamăăă! Avea atât de multe povești! Îl întrebam, de exemplu, pe Vadim “Cine a inventat avionul cu reacție”. Și el îmi spunea “m-am întâlnit cu Henry Coandă în o mie…” Acum e mai complicat să mai găsești", a mai spus prezentatorul tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel