Ianis Hagi face cununia religioasă la biserica Sf. Visarion din Capitală. Mircea Geoană a venit la slujbă. Cine sunt naşii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
foto: Instagram, Ianis Hagi
foto: Instagram, Ianis Hagi
Ianis Hagi s-a căsătorit religios duminică, 14 iulie, cu Elena Tănase. Cei doi au făcut deja cununia civilă şi acum şi-au unit destinele şi în faţa lui Dumnezeu.   

Slujba religioasă a fost oficiată de părintele Nicolae, de la biserica Sf. Visarion. Mirii au fost vizibil emoţionaţi, iar pe chipul Elenei Tănase au curs şi câteva lacrimi în timpul ceremoniei. Nici Gheorghe Hagi nu a putut să îşi ţină emoţiile în frâu şi a plâns de bucurie pentru fiul său. 

La ceremonie au participat printre alţii părinţii fotbalistului, Gheorghe Hagi şi soţia sa, Marinela, sora lui Ianis Hagi, Kira, dar şi Gică Popescu şi familia sa, alături de fiul Nicolas Popescu, vărul lui Ianis Hagi. A fost prezent şi secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană. 

La petrecerea de la palatul Ştirbey sunt aşteptate multe nume sonore din sport şi nu numai, printre care Ilie Năstase, Ilie Dumitrescu, sau colegii lui Ianis Hagi de la echipa naţională, dar şi familia Simonei Halep. 

Înainte de slujbă, însă, mirii au avut de îndeplinit mai multe tradiţii aromâne. Astfel, Ianis a mers alături de tatăl său la casa miresei, acolo unde împreună cu membrii familiei au încins şi o horă. 

Cine sunt naşii 

Părinţii spirituali ai tinerilor căsătoriţi sunt Andreea şi Costel Naciadis. Bărbatul este un important om de afaceri din Constanţa, dar şi fiul lui Tănase Naciadis, care este naşul lui Gică Hagi. 

Ianis Hagi a optat pentru o schimbare de look pentru nuntă, alegând să renunţe la părul lung şi la bentiţa arătată în ultimul an la toate meciurile în care a jucat. 

La petrecerea care se va desfăşura ulterior la Palatul Ştirbey vor participa aproximativ 700 de invitaţi şi vor fi respectate toate tradiţiile aromâne, inclusiv dansul cu hlambura, care este un steag. 

La nuntă vor cânta formaţia Pindu, dar şi o trupă din Grecia, adusă special pentru eveniment. De asemenea şi Smiley va cânta pentru tinerii căsătoriţi. 

Orlando Zaharia, Ştefan Popescu şi Alexandru Sautner sunt bucătarii care se vor ocupa de pregătirea meniului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel