În ce stare se află Emily Burghelea. A suferit prima operație după accident: "Simt fierul din cap cum se mișcă" (FOTO)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Instagram Emily Burghelea
Sursa foto: Instagram Emily Burghelea
Emily Burghelea a trecut prin prima operație de după accidentul grav în care a fost implicată, în timp ce se afla în vacanță în Mauritius.

În drum spre aeroport, la întoarcerea în România, vedeta a fost implicată într-un accident grav de mașină, după ce un TIR a izbit frontal taxiul în care se afla. Emily a suferit răni grave, multiple fracturi faciale și a trecut prin prima operație din viața ei. 

"Mă simt amețită, îmi simt fierul din cap, simt cum se mișcă și mă gândesc cum va fi scos de acolo și dacă prin anestezie sau nu… La spital, am fost operată de o echipă de profesioniști care mi-au pus oasele feței în poziția lor naturală și cărora nu am cuvinte să le mulțumesc! Ei au zis că totul va fi bine. Stau sub monitorizare și vin zilnic la control. În funcție de evoluție, medicii vor hotărî dacă vor mai urma și alte intervenții", a spus Emily Burghelea pentru Click.

Sursa foto: Instagram Emily Burghelea

"Am învățat că viață este foarte firavă"

"Copiilor le-am explicat că mami și-a făcut un machiaj mai special și că își va dezvălui în curând (când o să-mi dau bandajul jos din cap) cea mai tare freză pe care o să o vadă vreodată, iar acum sunt foarte nerăbdători să-mi dau bandajul jos! Se așteaptă să vadă primul lor unicorn în realitate! (…) Am fost atât de bucuroasă că sunt în viață încât restul erau detalii!
     
Perioada de convalescență este lungă. Depinde de mine, depinde cât de repede mă voi vindeca. Sper din suflet să reușesc să trec repede peste. Pentru mine îmi doresc să reușesc să mă bucur de fiecare clipă a vieții, pentru că am învățat că viață este foarte firavă" a continuat Emily Burghelea.

Sursa foto: Instagram Emily Burghelea

"Soțul mă susține și îmi spune că sunt frumoasă încontinuu"

"Soțul meu m-a vegheat la aeroport, în avion, apoi în toate spitalele pe care le-am colindat pentru a obține un diagnostic corect și complet. Mă susține și îmi spune că sunt frumoasă încontinuu, pentru a-mi ridica moralul. Nu mi-aș vedea viața fără el. Mi-ar fi fost teribil de greu să trec prin asta singură. Mama lui Andrei, mama-soacră, a venit la noi și a preluat toate activitățile casei. În acest moment, stă ea cu copiii, pentru că eu nu am voie să mă agit foarte tare și orice posibilă lovitură sau bruscare poate dăuna grav", a mai spus influencerița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel