Dan Diaconescu va fi cercetat de DNA în cazul Oltchim
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Dan Diaconescu urmează să fie cercetat de către Direcţia Naţională Anticorupţie  pentru înşelăciune în cazul licitaţiei Oltchim.

 Potrivit unui comunicat, Direcţia Naţională Anticorupţieare competenţa de a investiga faptele reclamate de Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI) împotriva lui Dan Diaconescu, patronul OTV.

Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI) a sesizat Parchetul în privinţa săvârşirii de către Dan Diaconescu, patronul OTV, a infracţiunii de înşelăciune în formă continuată prin inducerea în eroare şi pentru dobândirea fără drept a calităţii de adjudecatar al Oltchim.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), Ramona Bulcu, a precizat, miercuri, că plângerea OPSPI a fost depusă, fiind examinată pentru a se stabilit competenţa structurii de Parchet ce va face investigaţii, în raport de obiectul plângerii şi de valoarea prejudiciului, scrie Mediafax.

 "Din analiza plângerii depuse de OPSPI împotriva lui dan Diaconescu rezultă că faptele atrag competenţa DNA", a comunicat, vineri, Ministerul Public.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel