România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 19 iun, 14:26
Cristoiu, despre legea care a pus pe jar societatea. SURPRIZĂ: Efect contrar
Ion Cristoiu
Jurnalistul şi publicistul Ion Cristoiu a vorbit despre legea privind identitatea de gen, adoptată recent de Parlament.

Ion Cristoiu spune că legea adoptată de Senat, prin care se interzice orice discuţie despre identitatea de gen în şcoli şi universităţi şi care a stârnit critici vehemente, „este o prostie”.

Acesta subliniază că interzicerea discuţiilor despre identitatea de gen va face ca acest concept să devină şi mai accesibil publicului.

„Asemenea proiecte de legi nu fac decât să întărească curentul acesta împotriva căruia vrea să lupte legea. Dacă vrei să îngropi acum Biserica, faci un proiect de lege prin care interzici să o critici. În acel moment, toată lumea o critică. Este limpede că orice lucru interzis nu face altceva decât să devină şi mai accesibil publicului”, a susţinut publicistul.

Ion Cristoiu mai spune că, în cazul în care ar fi promulgată, legea ar face mai mult rău decât bine, dar preşedintele Iohannis nu o va promulga, în opinia acestuia.

Senatul a adoptat marţi, în calitate de camera decizională, un amendament la proiectul de modificare a Legii educaţiei naţionale care interzice în şcoli, universităţi şi în toate spaţiile destinate educaţiei şi formării profesionale „activităţile în vederea răspândirii teoriei sau opiniei identităţii de gen, înţeleasă ca teoria sau opinia că genul este un concept diferit de sexul biologic şi că cele două nu sunt întotdeauna aceleaşi”.

Acest articol reprezintă o opinie.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro