Situație ”bizară” cu Kim Jong-Un. Administraţia din Coreea de Sud, mesaj
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Administraţia din Coreea de Sud a respins, luni, zvonurile potrivit cărora Kim Jong-Un ar fi în stare gravă, iar presa de la Phenian a semnalat că liderul Coreei de Nord îşi continuă normal activităţile, informează Associated Press.

Coreea de Sud are „suficiente informaţii pentru a spune cu încredere că nu există evoluţii neobişnuite" în Coreea de Nord, a declarat luni ministrul sud-coreean al Unificării, Kim Yeon-Chul. Oficialul sud-coreean a precizat că Administraţia de la Seul a ajuns la aceste concluzii după o evaluare complexă.

La rândul său, presa de stat din Coreea de Nord a relatat luni că liderul de la Phenian, Kim Jong-Un, le-a transmis mulţumiri angajaţilor care lucrează la construirea unei staţiuni turistice.

În ultimele săptămâni, presa din mai multe ţări a transmis o serie de informaţii contradictorii despre starea de sănătate a lui Kim Jong-Un. Unele surse au anunţat că ar fi în stare extrem de gravă sau chiar că ar fi murit, în timp ce trenul de lux al acestuia a fost observat într-o staţiune, notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel