Constanţa: A început Şcoala Politică de Vară a femeilor social-democrate
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Sute de activiste social-democrate au fost prezente, joi, 24 august, în sala de conferinţe a Pavilionului Expoziţional din Mamaia, la festivitatea de deschidere a lucrărilor Şcolii Politice de Vară a Organizaţiei Femeilor Social Democrate (OFSD). 

Evenimentul se desfăşoară în perioada 24-27 august, iar programul reuniunii, prezentat în deschidere de liderul judeţean al femeilor social-democrate, Mariana Gâju, cuprinde două mari teme de dezbatere: 'Procesul legislativ în actuala guvernare' (moderator Florin lordache, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor) şi 'Unitate în diversitate' (moderator Viorica Dăncilă, preşedinta OFSD).

Vineri de la ora 10.00, lucrările Şcolii Politice de Vară a OFSD vor fi deschise de preşedintele filialei judeţene Constanţa a PSD, Felix Stroe. De la ora 11.30, este programat vernisajul expoziţiei de pictură 'Floare de rouă' - a artistului Paul Surugiu (Fuego) şi prezentarea unei expoziţii de costume populare din cele opt zone etnografice ale României.

După-amiază, de la ora 14.00, va avea loc dezbaterea cu tema 'Unitate in diversitate'. Sâmbătă, 26 august de la ora 10.00 este programată dezbaterea 'Femei în politică vis a vis femei în presă' (moderator - Viorica Dăncilă), iar de la ora 16.00 dezbaterea 'Solidaritatea între femei' (moderatori: Alexandru Cumpănaşu, Marius Pieleanu şi Victor Ciutacu).

În ultima zi a evenimentului politic vor fi stabilite obiectivele şi programul acţiuni pentru perioadă următoare. Cuvântul de închidere al evenimentului aparţine gazdelor, prin preşedinte OFSD Constanţa, Mariana Gâju, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel