Data publicării:

Clădiri de patrimoniu, lăsate în paragină. Radu Tudor, semnal de alarmă: "Nu deranjează pe nimeni? Ne lăsăm pradă manipulărilor greţoase..."

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Radu Tudor - sursa: Facebook
Radu Tudor - sursa: Facebook
Jurnalistul Radu Tudor trage un semnal de alarmă privind degradarea clădirilor de patrimoniu din România şi dă ca exemplu un edificiu chiar din apropierea Guvernului. 

"Sunt atât de multe clădiri frumoase în România, cu arhitectură deosebită, lăsate pradă ignoranţei şi distrugerii. Una dintre ele este chiar în Piaţa Victoriei, la 2 paşi de clădirea Guvernului şi a sediului PNL. Chiar nu deranjează pe nimeni degradarea vizibilă, în zonă ultracentrală, a clădirii de patrimoniu?

Am devenit atât de indolenţi, de indiferenţi cu reperele noastre istorice, cu rădăcinile adânci, europene, ce pot fi observate pe stilurile arhitectonice clasice din Bucureşti. Ne lăsăm pradă manipulărilor greţoase cu "străinii sunt de vină", iar noi, românii, trăim într-o degradare continuă pe mâna noastră, românească, neaoşă, patriotardă", a scris Radu Tudor pe Facebook.

Sunt atat de multe cladiri frumoase in #Romania, cu arhitectura deosebita, lasate prada ignorantei si distrugerii. Una...

Publicată de Radu Tudor (radu-tudor.ro) pe Sâmbătă, 3 octombrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel