Data actualizării:
Data publicării:

Un TIR a intrat într-o clădire. Șoferul ar fi încercat să evite un cal

Autor: Andreea Deaconescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Un TIR a lovit, sâmbătă dimineaţă, o clădire aflată pe marginea DN25, deoarece şoferul ar fi încercat să evite un cal, transmite Agerpres.

Un TIR a lovit, sâmbătă dimineaţă, o clădire aflată de pe marginea DN25, deoarece şoferul ar fi încercat să evite un cal. Proprietarul locuinţei nu a fost rănit, pentru că dormea în altă cameră, dar şoferul a avut nevoie de descarcerare, deoarece a suferit un traumatism toraco-abdominal, informează ISU Galaţi.

"În aceasta dimineaţă, ISU Galaţi a fost alertat prin Dispeceratul 112 despre un accident rutier survenit in localitatea Braniştea. Când au ajuns la locul evenimentului, echipajele de pompieri au găsit un tir care lovise o clădire de pe marginea DN25. Pompierii au fost nevoiţi să descarcereze şoferul TIR-ului care suferise un traumatism toraco-abdominal. Li a spus că a încercat să evite un cal aflat pe drumul judeţean şi a pierdut controlul autotrenului. Proprietarul locuinţei a suferit un atac de panică, dar nu a fost rănit, pentru că dormea în altă cameră", se arată într-un comunicat remis de ISU Galaţi.

Şoferul TIR-ului a fost preluat cu o ambulanţă SMURD şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi.

Poliția Rutieră Galați face cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel