Data actualizării:
Data publicării:

Cîţu, atac la PSD: Pentru asta ar trebui să răspundeţi penal toţi!

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Florin Cîţu a lansat un atac dur la adresa PSD, de la tribuna Camerei Deputaţilor, acolo unde se dezbate moţiunea la adresa sa. 

Am gestionat bine această criză în condiţiile în care aţi lăsat rezervele de stat goale, cu facturi neplătite de ani de zile, cu cheltuieli mărite din pix. Aţi lăsat statul român nepregătit şi vulnerabil. Pentru asta, ar trebui să răspundeţi penal toţi! Şi ar trebui să răspundeţi pentru faptul că, timp de două luni de zile, aţi subminat voit acţiunile acestui Guvern, ale statului român, prin acţiunile din Parlament.

Preşedintele României v-a atras atenţia să nu mai atacaţi statul român, mai ales din Parlament. V-a căzut greu la stomac, dar nu v-aţi oprit să atacaţi statul român. Vă spun că România liberă, fără PSD, merge înainte", a declarat Florin Cîţu. 

Camera Deputaţilor dezbate luni moţiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului de Finanţe, Florin Cîţu, urmând ca votul să fie dat miercuri.  Moţiunea simplă, intitulată "Virusul Cîţu a infectat economia naţională", a fost depusă miercurea trecută în plenul Camerei. Amanetarea finanţelor ţării trebuie să înceteze, România trebuie salvată de "virusul Vasile Cîţu", iar ministrul Finanţelor trebuie să plece, se arată în textul moţiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel