Ce poți păți dacă faci sex în taxi
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Rebecca Blake, o femeie de afaceri britanică, riscă trei ani de închisoare, după ce s-a îmbătat şi a făcut sex pe bancheta din spate a unui taxi din Dubai.

Femeia, în vârstă de 29 de ani şi partenerul ei, irlandezul Conor McRedmond, au fost arestaţi timp de cinci zile, pentru că au apărut beţi într-un spaţiu public şi că au făcut sex fără să fie căsătoriţi. Acestea reprezintă infracţiuni în Emiratele Arabe Unite, scrie Daily Mail.

Rebecca Blake şi McRedmond s-au cunoscut într-un bar din Dubai, unde au băut timp de 12 ore. Apoi, au luat un taxi spre o altă zonă a oraşului. După atât alcool, atmosfera s-a încins și au început să facă sex în maşină. Şoferul a oprit taxi-ul şi a chemat un echipaj de poliţie, iar aceştia i-au găsit pe britanici în mijlocul acţiunii.

"Erau complet beţi, au început să se sărute şi i-a luat valul. Au început să facă sex şi, când au venit poliţiştii, femeia era complet goală", a declarat o sursă citată de Daily Mail.

Blake a fost dusă la secţie şi ţinută acolo cinci zile. Poliţiştii au prelevat probe ADN de la cei doi suspecţi, pentru a arăta dacă aceştia băuseră şi dacă au făcut sex. În funcţie de rezultate, Blake şi McRedmond ar putea fi trimişi la tribunal, unde riscă o pedeapsă de trei ani cu închisoarea.

Femei a fost eliberată pe cauţiune de o colegă și susţine că a fost singură în taxi şi că nu a făcut sex cu nimeni.

[caption id="attachment_185259" align="aligncenter" width="233" caption="Rebecca Blake"][/caption]

"Nu ştiu de unde provin aceste acuzaţii, am fost arestată fiindcă am băut o bere pe bancheta din spate", a declarat femeia.

McRedmond neagă şi el acuzaţiile.

În Dubai, sexul în afara căsătoriei se pedepseşte cu închisoare de la o lună la trei ani, iar consumul de alcool - cu şase luni în închisoare şi 425 de euro amendă. În plus, străinii care încalcă legea în Dubai sunt deportaţi imediat cum îşi ispăşesc pedeapsa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel