Se anunță lovituri grele la Chefi la cuțite: "Vreau să creez haos"
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Tensiunea va fi la ea acasă pe platourile de filmare de la Chefi la cuțite.

Cel de-al doilea battle, desfășurat în ediția de aseară Chefi la cuțite, a adus o nouă victorie pentru Chef Richard Abou Zaki, care își păstrează astfel echipa intactă. De partea cealaltă, după proba individuală, echipa lui Chef Orlando Zaharia a rămas cu un om în minus. Diseară, cele trei echipe intră în ring pentru un nou battle în care se va auzi puternic sunetul amuletelor.

Ieri seară, concurenții lui Chef Richard s-au bucurat de o victorie obținută cu 9 farfurii, după o temă minuțioasă, care le-a cerut pregătirea a 13 antreuri. Proba individuală care a urmat a adus o provocare aparent distractivă – meniu de meci. Însă dificultățile pentru unii dintre concurenți s-au reflectat dureros în punctajul primit. Farfuria de pe ultimul loc i-a aparținut concurentei lui Chef Orlando, Tania Găman, care a părăsit concursul.

”Vreau să creez haos printre adversari”

Diseară, sunetul sirenei se va auzi din nou în bucătăria Chefi la cuțite: Chef Orlando vrea să-și ia revanșa în fața competitorilor, aplicându-le o lovitură grea, iar Chef Sautner aruncă pentru a doua seară-n joc o amuletă puternică. ”Vreau să creez haos printre adversari”, a anunțat el. Tema celei de-a treia probe le va da mari bătăi de cap juraților: urmează provocarea celor 13 cloșuri care ascund ingrediente nu tocmai ușor de asociat într-un preparat. Cine va câștiga confruntarea și care dintre echipe va pierde o tunică la proba individuală  telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel