Carte românească Pentru Republica Moldova, donată de Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” vine în sprijinul autorităților de la București, în efortul privind îmbunătățirea învățământului în limba română din Republica Moldova.

La solicitarea Departamentului pentru Relații cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României, Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” a donat, în lunile iunie și august 2020, un număr de 550 de volume de carte în limba română reprezentând, în principal, domeniile literatură și istorie.

Colaborarea cu Departamentul pentru Relații cu Republica Moldova vine în întâmpinarea obiectivului comun al celor două instituții: contribuția la promovarea literaturii în limba română în școlile din Republica Moldova. Instituția noastră și-a propus ca mare parte din publicațiile pe care le oferă diferitelor foruri culturale și educaționale să facă obiectul donațiilor către comunitățile vorbitoare de limba română din afara țării, a declarat exclusiv pentru DC News, Mireille Rădoi, Director General al Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel